ABD Enflasyon Verisi Piyasaları Nasıl Etkiledi? Crypto All-Stars Token’dan Kripto Piyasasını Heyecanlandıran Duyuru

Düşük fiyatlardan Crypto All-Stars token satın alma imkanı sunan ön satış etkinliği yoğun ilgi görüyor. 

Küresel piyasaların büyük bir heyecanla beklediği ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verileri sonunda açıklandı. Çarşamba günü açıklanan verilere göre ABD'de enflasyon, temmuzda aylık bazda yüzde 0,2 ile beklentilere paralel, yıllık bazda yüzde 2,9 ile öngörülerin altında arttı. 

Piyasa katılımcıları, ABD Merkez Bankası (FED) para politikasına ilişkin ipucu verecek olan enflasyon verisini merakla bekliyordu. ABD'de temmuz ayında TÜFE, yüzde 0,2 ile beklentilere paralel arttı. Yıllık TÜFE yüzde 2,9 olarak gerçekleşti. TÜFE'nin temmuzda yüzde 0,2, yıllık bazda yüzde 3 artması bekleniyordu. Verilere göre yıllık TÜFE, Mart 2021’den beri en düşük seviyesine indi. 

Enerji ve gıda fiyatlarının dışarıda tutulduğu çekirdek TÜFE temmuzda yüzde 0,2 ile beklentilere paralel bir artış gösterdi. Yıllık bazda çekirdek TÜFE de yüzde 3,2 ile beklentiler dahilinde gerçekleşti. 

ABD enflasyonunun temmuz ayında yavaşlama göstermesinin FED'in faiz indirimine başlamasının önünü açtığı yorumları yapıldı. 

Geleneksel piyasaları takip eden ve bu tür açıklamalardan etkilenen kripto para dünyası ise kısa vadede maksimum kazanç getirecek projelere odaklanıyor. Düşük fiyatlardan Crypto All-Stars token satın alma imkanı sunan ön satış etkinliği yoğun ilgi görüyor. 

Crypto All-Stars Projesinden Maksimum Ödül Müjdesi

Crypto All-Stars token, tüm meme coin dünyasını kökünden sarsmaya hazırlanıyor. Popüler meme coinleri stake ederek STARS token kazanmanıza olanak tanıyan benzersiz bir staking protokolü olan MemeVault, kripto tutkunlarından yoğun ilgi görüyor. 

Crypto All-Stars token satın almak yani STARS token sahibi olmak, meme coinleri stake ederek maksimum ödül kazanmaya yetiyor. Ek olarak katılımcılar ne kadar çok $STARS token tutarsa ödülleri de o kadar büyük oluryo.

Katılımcılar, bir tür meme coin VIP kulübüne katılmış gibi ayrıcalıklara sahip oluyor. Örneğin DOGE sahibi olan bir yatırımcı, MemeVault aracılığıyla DOGE tokenleri stake ederek STARS token kazanabiliyor. 

Yatırımcılar aynı şekilde, Shiba Inu, Pepe ve Dogiwfhat gibi en gözde meme coinleri de stake edebiliyor. Projenin teknik analiz dokümanına göre stake edilmeye uygun tokenler arasında Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Brett, Mog Coin, Milady, Turbo, Toshi, Coq Inu ve Bonk gibi meme coin devleri yer alıyor.

Crypto All-Stars Ön Satışı 400 Bin Dolara Ulaştı

Meme coin sahiplerine kısa zamanda yüksek kazanç sağlama hedefiyle yola çıkan Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcılar, indirimli ön satış etkinliğine yoğun ilgi gösteriyor. Henüz başlayan ön satışta toplanan fonlar daha şimdiden 400 bin dolara ulaşıyor ve lansmandan bu yana her gün 100 bin dolardan fazla fon toplamayı başarmış oluyor. 

Crypto All-Stars token ön satışı, aşamalı fiyat artışı politikası ile yürütülüyor. Yani her aşamada STARS token fiyatı belirli ölçülerde artıyor. Kademeli fiyat politikası, erken dönem yatırımcılara bir dizi avantaj sağlıyor. Erken benimseyenler yalnızca daha düşük fiyatlarla STARS token satın almakla kalmıyor, borsa listelemeleri anındaki potansiyel kazançları da o kadar fazla oluyor. 

STARS token fiyatı, ilk aşamada 0,00138 dolar iken son yani ellinci aşamaya geçildiğinde 0,0016782 dolara yükseliyor. Mevcut olan ikinci aşamada ise Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcılar, token başına 0,0013855 dolar ödüyor. Ön satış sayfasına göre fiyat artışına 2 günden az bir süre kaldığı görülüyor ve bir üst aşamada token fiyatının 0,0013911 dolara yükselmesi planlanıyor. 

Crypto All-Stars aynı zamanda YouTube topluluğunda da ses getiriyor. Jacob Bury gibi etkili içerik üreticileri, potansiyelini tanımlamak için "10x" gibi terimler kullanarak videolarında Crypto All-Stars tokene yer veriyor. Bury gibi kanalların proje hakkında konuşmaya başlamış olması, projenin erken dönem etkisi hakkında çok şey anlatıyor.

Crypto All-Star Token İle İlgili Teknik Bilgiler

Crypto All-Stars token, şeffaflığı ve güvenliği ile tanınan Ethereum blok zinciri üzerinde inşa ediliyor. ERC-20 protokolüne uyan token, meme coin’leri stake ederek ödül kazanma mekanizması ile maksimum ödül elde etme imkanı sunuyor. 

Crypto All-Stars tokenin toplamda 42 milyar token arzı bulunuyor. Token arzının yüzde 20’sine tekabül eden 8 milyar civarında STARS token ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara sunuluyor. 

STARS tokenlerin yüzde 25’i staking özelliğine, yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye ve yüzde 25’i gelecek geliştirmeler için finansman olarak ayrılıyor. Projeye uzun vadeli planlama ile yaklaşan ekip, adım adım başarıya doğru ilerlemek istiyor. 

Staking paneline göre projenin APY’si mevcut oranıyla yüzde 4733 olarak gerçekleşerek yatırımcılar arasında heyecana yol açıyor. ETH bloğu başına ödül 2801,44 STARS token olurken şu ana kadar stake edilen token sayısı 155 milyonu aşıyor. 

Meme coin stake ederek ödül kazanma şansı sunan Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri aracılığıyla düşük fiyatlar sunan ön satış etkinliğine katılabiliyor.