Altcoin Rüyası Bitti Mi? Ünlü İsim Konuştu Bu Coinlere Fon Aktı

Mahmudov’un kripto cüzdanlarını paylaşması sonrasında meme coin dünyasında hareketlilik yaşanıyor. 

Kripto dünyası Murad Mahmudov olayını konuşuyor. Kripto dedektifi ZachXBT’nin meme coin yatırımcısı Mahmudov’un kripto cüzdanlarını paylaşması sonrasında meme coin dünyasında hareketlilik yaşanıyor. 

ZachXBT, 8 Ekim tarihli bir X gönderisinde Mahmudov’un toplamda 24 milyon dolar değerinde kripto barındıran 11 cüzdanın bağlantısını paylaştı. Zincir üstü veri araştırmacısı ZachXBT, cüzdanların ortak bir cüzdandan finanse edildiğini ve ileride yaşanabilecek sorunlara karşı cüzdanın takip edilmesi gerektiğini vurguladı. Bu arada son günlerin efsane ön satış etkinliği Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar da 20 milyon dolara dayandı. 

ZachXBT daha önce de Mahmudov’un stratejisi ile ilgili bir takım açıklamalar yapmış ve Mahmudov’un takipçileri üzerinden haksız gelir elde ettiğini dile getirmişti. Bununla birlikte kripto uzmanların büyük bir kısmının meme coin yatırımcılarını çeşitli projelere karşı uyardığı da biliniyor. 

Meme coinler yatırım çekmek için güzel bir araç olsa da pek çok proje kısa sürede sıfırlanabiliyor. BTC’nin aşağı yönlenmesi ise kripto paralardaki kazanç şansını azaltıyor. Ancak meme coinler bir taraftan da düşük fiyatlardan yatırım yapma şansı sunuyor. Yatırımcılar bu sebeple akıllı sözleşme denetimi yapılmış ve gelecek vadeden ön satış coinlerine yönelerek riski minimize etmeye çalışıyor. 

Pepe Unchained Token 20 Milyon Dolara Dayandı

Ön satış performansı ile 1 doların altında yatırım yapmak isteyen kripto meraklılarını hayretler içerisinde bırakan Pepe Unchained, 20 milyon dolara koşuyor. Düşük fiyatlardan Pepe Unchained token satın alma şansı sunan etkinlik, borsa listelemeleri için heyecan yaratıyor. 

Milyon dolarlık meme coin varlıkları gün yüzüne çıkarken ön satışı devam eden PEPU coin, en popüler meme coinler arasında yer alan PEPE’yi kendi zincirine kavuşturuyor. ETH ile kurulan anlık köprü, düşük işlem ücretleri ve yüksek işlem hacmi kapasitesi ile PEPU coin, PEPE’yi Ethereum ağının hantallığından kurtararak Katman-2 teknolojisiyle buluşturuyor.

Kendi Katman-2 blok zincirinde geliştirilmiş olması ve teknolojileri sayesinde Pepe Unchained, Katman-1 projelere göre ciddi avantajlar sunuyor. Staking ödüllerini ikiye katlama imkanı sağlayan PEPU coin ile katılımcılar daha fazla gelir elde edebiliyor.  ETH’den 100 kat daha hızlı bir kripto deneyimi sunan PEPU, yüksek performansına rağmen düşük işlem ücretleriyle kripto topluluğunun gönlünü çeliyor. 


 

PEPU coin hem tokenomikleri ve yol haritası hem de teknik analiz dokümanı ile dikkat çekiyor. Projenin güvenlik denetimleri ise önde gelen isimlerden olan SolidProof ve Coinsult tarafından gerçekleştiriliyor. Topluluğu merkezine alan Pepe Unchained token, ön satış performansı sebebiyle Binance gibi kripto para borsası devlerinde listelenmeye aday gösteriliyor. 

PEPU token fiyatı mevcut aşamada, 0,00999 dolar olarak belirleniyor. Katılımcılar, PEPU tokenlerini yüzde 112 oranında bir APY ile stake edebiliyor. ETH bloğu başına staking ödülü ise 608,82 PEPU coin olurken proje ekibi, staking ödüllerini 2 yıla yayılacak şekilde dağıtmayı planlayarak katılımcı faydasını uzun süreli bir heyecana dönüştürüyor.

Meme Coin Staking Sunan Crypto All-Stars İlke Maksimum Kazanç İmkanı

 Bileşik meme coin staking protokolü MemeVault ile kripto dünyasına hızlı giriş yapan Crypto All-Stars ön satışı 2,5 milyon dolara koşuyor. Maksimum kazanç elde etmeye yarayan Crypto All-Stars token satın almak isteyenler, indirimli ön satış için sıraya giriyor. 

Meme Vault ile birleşik staking özelliğini sektöre tanıtan öncü projede yatırımcılar, $DOGE, $SHIB, $PEPECOIN, $FLOKI, $BRETT, $MOG, Milady Meme Coin ($LAYDS), Turbo ($TURBO), Toshi ($TOSHI), Coq Inu ($COQ) be Bonk ($BONK) gibi tokenleri stake edebiliyor. Çoklu token ve çoklu staking yeteğine sahip MemeVault, sınırsız verimlilik, güvenlik ve esneklik sunuyor. 

Yatırımcılar, hem meme coin varlıklarından hem de staking ödüllerinden kazanç elde edebiliyor. Katılımcılar ayrıca kazandıkları STARS tokenleri hold ederek staking gelirlerini üç katına kadar çıkarabiliyor. STARS token yüksek APY sunan staking kazancı da sağlıyor. Projenin APY’si yüzde 633’te otururken ETH bloğu başına ödül 2801,44 STARS token oluyor. Topluluk faydasını merkeze koyan proje ekibi, staking ödüllerini 2 yıla yayılacak şekilde dağıtarak teşvik sağlamayı planlıyor. 

Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen bir ERC-20 tokeni olan Crypto All-Stars tokenin 42 milyar adet token arzı bulunuyor. Token arzının yüzde 20’sine karşılık gelen 8 milyar civarında STARS token ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara sunuluyor. STARS tokenlerin yüzde 25’i staking mekanizmasına, yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye ve yüzde 25’i geliştirmeler için finansman olarak tahsis ediliyor.

Yatırımcılar, mevcut aşamada 0,0015007 dolar ödeyerek STARS token satın alabiliyor. Yeni devreye alınan bir ödeme mekanizması ise potansiyel katılımcıların işini kolaylaştırıyor. Kripto meraklıları, ETH, USDT ve BNB’nin yanı sıra FLOKI, SHIB, PEPE ve DOGE kullanarak da indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor. Kripto bakiyesi bulunmayanlar ise kullanıcı dostu bir arayüze sahip widget aracılığıyla kart işlemlerini kullanabiliyor.