Altınyağ (ALMAD) hisselerinde ortak alımı

Altınyağ Madencilik (ALMAD) ortaklarından Ruzy Finansal Hizmetler Anonim Şirketi, ALMAD hisselerinde gerçekleştirdiği alımları açıkladı. 

Altınyağ Madencilik (ALMAD) ortaklarından Ruzy Finansal Hizmetler Anonim Şirketi 14 Ekim 2024 tarihinde şirketin hisselerinde 775 bin adet hisse alımı gerçekleştirdi. Bu satışların ardından sahip olduğu payların şirket sermayesindeki oranı yüzde 0 seviyesinden yüzde 0,28 seviyesine yükseldi. Söz konusu alımlar 5,41,- TL /6,00,-TL fiyat aralığından gerçekleştirildi. 

MKK'da yapılan açıklamada şu ayrıntılara yer verildi; 

14/10/2024 - 14/10/2024 tarihinde ALTINYAĞ MADENCİLİK VE ENERJİ YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 5,41 - 6,00 TL fiyat aralığından 775.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca /ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ALTINYAĞ MADENCİLİK VE ENERJİ YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 14/10/2024 tarihi itibariyle %0,28 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Ad Soyad / Ticaret Unvanı :                                   RUZY FİNANSAL HİZMETLER ANONİM ŞİRKETİ
Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı :     Mehmed Nureddin Çevik
Görevi :    Yönetim Kurulu Başkanı
Varsa Birlikte Hareket Eden 
Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :                                  Mehmed Nureddin Çevik