Apple iPhone 16 Pro'nun üç renkli modeli ortaya çıktı

Teknoloji devi Apple'ın gelecek ay duyuracağı iPhone 16 Pro serisinin kullanacağı üç renkli model ortaya çıktı.

Sızıntı yapan Sonny Dickson bugün, mevcut iPhone 15 Pro modellerindeki aynı isimli renge kıyasla görünüşte daha koyu Siyah Titanyum ünite de dahil olmak üzere üç iPhone 16 Pro renk varyantını gösteren yeni bir görüntüyle geri döndü.

Apple analisti Ming-Chi Kuo ve diğer sızıntı yapanlara göre iPhone 16 Pro modellerinin siyah, beyaz veya gümüş, gri veya "Doğal Titanyum" ve Mavi Titanyum yerine gül veya gül altın renginde olması bekleniyor.



Apple, iPhone 15 serisine altın rengi bir seçenek dahil etmemişti, bu nedenle benzer bir varyant daha yüksek talep görebilir. Bir söylenti, Apple'ın titanyumu bitirmek ve renklendirmek için geliştirilmiş bir işlem kullandığını ve bunun iPhone 15 Pro modellerinin fırçalanmış alüminyum kaplamasından daha parlak bir görünümle sonuçlanacağını öne sürüyor.

Parlak kaplama Apple'ın önceki yıllarda kullandığı paslanmaz çeliğe çok daha fazla benzeyebilir, ancak çizilmelere karşı daha dayanıklı olma ihtimali de yüksek. Henüz resmi renk adlarını bilmiyoruz, ancak Apple iPhone 15 Pro modelleri için kullandığı Titanyum renk markasına bağlı kalmayı seçebilir.

Yeni nesil iPhone 16 serisinin Eylül ayı ortalarında çıkması bekleniyor.