Bank Of America, Türk banka hisseleri için hedef fiyatını değiştirdi

Bank Of America, Akbank, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi, İş Bankası C, Halk Bankası ve Vakıfbank hisseleri için hedef fiyatını değiştirdi ve yatırım tavsiyesini açıkladı. 

Bank Of America, Türk Bankacılık hisselerini incelediği raporunda Akbank, Yapı ve Kredi ve İş Bankası C hisseleri için hedef fiyat düşürüldü, Garanti Bankası hedef fiyatı değiştirilmedi ve bu 4 hisse için AL tavsiyesi korundu. Halk Bankası ve Vakıfbank hisseleri için hedef fiyat yükseltildi ve yatırım tavsiyesi performans altı olarak açıklandı. 

Buna göre Akbank için hedef fiyatını 90 TL'den 85 TL'ye düşüren kurum, "AL" tavsiyesi verdiği hisselerde yüzde 69 yükseliş potansiyeli öngördü. 

Garanti Bankası için hedef fiyatını 160 L olarak koruyan kurum, "AL" tavsiyesi verdiği hisselerde yüzde 44 yükseliş potansiyeli öngördü. 

Yapı ve Kredi Bankası için hedef fiyatını 44 TL'den 42 TL'ye düşüren kurum, "AL" tavsiyesi verdiği hisselerde yüzde 67 yükseliş potansiyeli öngördü. 

İş Bankası C hisseleri için hedef fiyatını 21 TL'den 20 TL'ye düşüren kurum, "AL" tavsiyesi verdiği hisselerde yüzde 70 yükseliş potansiyeli öngördü. 

Halk Bankası hisseleri için hedef fiyatını 12,7 TL'den 15 TL'ye yükselten kurum, "Performans altı" tavsiyesi verdiği hisselerde yüzde 6 düşüş potansiyeli öngördü. 

Vakıf Bank hisseleri için hedef fiyatını 19 TL'den 22,7 TL'ye yükselten kurum, "Performans altı" tavsiyesi verdiği hisselerde yüzde 7 yükseliş potansiyeli öngördü.