Bitcoin 81 Bin Dolarlık Dönüş Sinyali! Balinaların Gözü Bu Coinlerde

Deutscher, BTC’nin geçmişte olduğu gibi hisse senetlerini yakalaması halinde 81 bin dolara ulaşacağını söyledi

Bitcoin 81 Bin Dolarlık Dönüş Sinyali! Balinaların Gözü Bu Coinlerde

Lider kripto Bitcoin fiyatı, 31 Temmuz’dan bu yanaki en yüksek seviyesine ulaşarak 66 bin dolar civarında seyrediyor. Bitcoin ile ilgili analistlerin fiyat beklentileri ise yatırımcıları heyecanlandırıyor. 

X hesabındaki bir paylaşımda kripto analisti Miles Deutscher, Bitcoin’in yakın vadede yükselmeye devam edeceğini ve 81 bin dolara ulaşabileceğini tahmin etti. Bu tahmin piyasaları hareketlendirirken 16 milyon doları aşan ön satışı ile Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcı sayısında artış yaşandı.

Deutscher, ABD’nin en büyük şirketlerinin takip edildiği S&P 500 endeksinin bu yılki en yüksek seviyesinin yüzde 9 üzerinde arttığını ve bu sebeple BTC’nin geçmişte olduğu gibi hisse senetlerini yakalaması halinde 81 bin dolara ulaşacağını söyledi. 

Diğer analistler de Bitcoin'in yükselişte olduğunu düşünüyor. Yakın zamanda yayınlanan bir bilgiye göre dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock'taki analistler, Bitcoin'i "benzersiz bir çeşitlendirici" olarak nitelendiriyor.

New York merkezli şirket, lider kriptonun, özellikle risklerin yüksek olduğu dönemlerde hisse senetleriyle ilişkisi olmayan benzersiz bir varlık olduğunu savunuyor. Bilançosunda BTC’ye yer vermeye devam eden BlackRock’un diğer şirketlere ilham olması ve BTC fiyatını yükseğe taşımada rol oynaması bekleniyor. 

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla BTC, 65 bin 870 dolardan işlem görüyor ve son 7 gündeki artış yüzde 4,5 bandında oturuyor. Peki, BTC’nin 81 bin dolarlık dönüş sinyali yatırımcıları hangi projelere yöneltti?

Pepe Unchained 16 Milyon Doları Aştı

Popüler meme coin PEPE temalı Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 16 milyon doları aşıyor ve 17 milyon dolara doğru emin adımlarla ilerliyor. PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan proje, yatırımcıların radarına takılıyor. 

Ethereum ağı üzerindeki bir Katman-2 projesi olan Pepe Unchained, bir taraftan Ethereum ağının şeffaflığı ve güvenliğini kullanırken diğer taraftan eksiklikleri gideriyor.Düşük işlem ücretleri ve 100 kat daha hızlı işlem kapasitesi ile PEPU coin, rakiplerine fark atıyor. 

PEPU coin, aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcılarla buluşuyor. Her aşamada artan coin fiyatı, erken dönem yatırımcıların daha fazla avantaj elde etmesine olanak tanıyor.  Bir yatırımcı ne kadar erken aşamada ön satışa dahil olur ve PEPU coin satın alırsa borsa listeleme anındaki potansiyel kazancı o kadar fazla oluyor. 

PEPU coin, staking ile yatırımcılara pasif gelir elde etme imkanı da sunuyor. Mevcut oranıyla katılımcılar yüzde 131 APY ve ETH bloğu başına 608,82 PEPU coin ödül kazanabiliyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısı ise 1,2 milyarı aşıyor. 

Proje ekibinin planları yüksek APY sunan staking ödülleri veya avantajlı fiyatlarla sınırlı kalmıyor. Yeni bir karara göre ekip, PEPU coin ile desteklenen tokenler arası ucuz takas imkanı sağlayan bir Katman 2 merkeziyetsiz borsası ve alanında lider geliştiricileri barındıran bir ekosistem olan Pepe Vakfı vaadinde bulunuyor. 

Mevcut aşamada PEPU coin, 0,00988 dolardan satın alınabiliyor. Düşük fiyatlardan faydalanmak isteyen yatırımcılar ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile çok zincirli bir ekosistem vadeden PEPU coin satın alabiliyor. 

Meme Coin Staking Sunan Crypto All-Stars Token 2 Milyon Dolara Koşuyor

Meme coin dünyası ışık hızıyla genişliyor. Her geçen gün yepyeni projelerin lansmanı yapılırken yatırımcıların seçim yapması giderek zorlaşıyor. CoinGecko verilerine göre meme coinlerin piyasa değeri 56 milyar doları aşıyor. 

Bu ortamda yenilikçi meme coin staking özelliği ile devrime hazırlanan Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2 milyon dolara koşuyor. Proje, özellikle meme coinler için tasarlanmış bir staking protokolü içeriyor. 

MemeVault isimli özellik ile yatırımcılar, boğa piyasası bekleyişini sürdürürken elindeki meme coin varlıklardan kazanç elde edebiliyor. Yani varlıklarını pasif bir şekilde elinde tutmak yerine STARS token sahipleri en popüler meme coinleri stake ederek ek kazanç sağlayabiliyor. 

Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni olan STARS token, herhangi bir blok zinciri üzerindeki bir meme coin’i stake ederek ödül kazanabiliyor. Çok zincirli yapının yanı sıra STARS token, ödülleri artırabiliyor. STARS token hold eden yatırımcılar, kazanacağı staking ödüllerini 3 katına çıkarabiliyor. 

DeFi araçlarıyla donatılmış Crypto All-Stars projesinin teknik analiz dokümanına göre stake edilmeye uygun projeler arasında Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Brett, Mog Coin, Milady, Turbo, Toshi, Coq Inu ve Bonk gibi meme coin devleri yer alıyor.

Piyasa değeri ve işlem hacmi açısından en popüler meme coinlerin stake edilmesine olanak tanıyan MemeVault ile Crypto All-Stars token, mevcut oranıyla STARS token için yüzde 838 APY sunuyor. Katılımcılar ETH bloğu başına 2801,44 STARS token ödül kazanma imkanı da buluyor. 

STARS token ön satışın bu aşamasında 0,001471 dolardan alıcı buluyor. Yatırımcılar dilerse ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri veya  SHIB, FLOKI, PEPE ve  DOGE ile ödeme yapabiliyor.