Bitcoin fiyatlarındaki geri çekilme altcoinleri sert vurdu

Bitcoin'in fiyatının 64.000 $'ın altına düşmesi ve şu anda 63.500 $ seviyesinde seyretmesi nedeniyle altcoinler önemli bir gerileme yaşadı.

Yakın zamanda 65.000 $ seviyesinin test edilmesi ve Trump'a karşı daha güçlü bir rakibin ortaya çıkma ihtimali altcoin değerlerindeki düşüşe yol açtı. Birçok altcoin kırmızıya döndü. LUNA, SOL, CHZ ve CEEK Coin için en son tahminleri inceleyelim.

Solana'yı (SOL) Neler Bekliyor?

SOL Coin 162 $ işaretinin altına düştü. Temel destek seviyesi ATH yolculuğu için çok önemli olsa da, piyasa duyarlılığındaki değişim, yatırımcıların satış yapmasına yol açarak fiyatı 156 $ 'a getirdi. 153$'ın altında kapanış olmadığı sürece, SOL Coin yeni yükseliş denemeleri görebilir. 

Chiliz (CHZ) için Güncel Tahminler

CHZ Coin için paralel kanalın orta çizgisi bozulmadan kalmaya devam ediyor. SOL Coin'e benzer şekilde, satışların hızı Bitcoin'in zayıflığına bağlı olacak. CHZ şu anda 0,07 dolarlık desteğin hemen altında. Düşüş devam ederse, 0,058 $ 'lık paralel kanal desteği, daha düşük fitillerle birlikte test edilebilir. Net bir toparlanma için Bitcoin desteği çok önemli ve potansiyel olarak 0,106 ila 0,132 dolar aralığında yeni zirveler görmek için 0,077 doların üzerinde günlük mum kapanışlarına ihtiyaç var.

CEEK Coin'in Fiyat Görünümü

Kritik bir destek olan 0,039$ seviyesi CEEK Coin için geri kazanılamadı. Bu senaryo, daha yüksek destek seviyelerinin dirence dönüşerek daha fazla yükselişi engellediği çoğu altcoini yansıtıyor. Bitcoin'in satış baskısı devam ederse, CEEK Coin son ATL seviyesi olan 0,028$'ı tekrar ziyaret edebilir.

Anahtar Çıkarımlar

- LUNA Coin, Bitcoin'in düşüşü devam ederse 0,3 dolarlık bir hedef görebilir.
- SOL Coin'in yeni yukarı yönlü hamleler denemek için 153 doların üzerinde kalması gerekiyor.
- CHZ Coin, potansiyel bir toparlanma için 0,077 doların üzerinde günlük kapanışlar gerektiriyor.
- Bitcoin'in satışları devam ederse CEEK Coin 0,028 dolara ulaşabilir.
Mevcut piyasa duyarlılığı, Bitcoin'in performansından büyük ölçüde etkilenen altcoinler için zorlu bir döneme işaret ediyor. Bitcoin'in hareketini ve altcoinler için temel destek seviyelerini izlemek önümüzdeki günlerde çok önemli olacak.