Bitcoin İçin 200 Bin Dolarlık Yeni Tahmin! BTC İle Birlikte Yükselişe Hazırlanan Coinler Hangileri?

Bitcoin madenciliği şirketi CleanSpark CEO’su ABD seçimleri sonrasına tarih verdi. 

Bitcoin için 200 bin dolarlık fiyat tahmini heyecan yarattı. Bitcoin madenciliği şirketi CleanSpark CEO’su ABD seçimleri sonrasına tarih verdi. 

Lider kripto para birimi Bitcoin hakkında konuşan CleanSpark CEO’su Zach Bradford, ABD seçimleri sonrasında Ocak ayına kadar BTC fiyatında anlamlı bir artış görmeye başlayacağımızı iddia etti. Bradford’un tahmini sonrasında Pepe Unchained token satın alma fırsatı sunan ön satış da dahil olmak üzere pek çok coin etkinliğinde hareketlilik yaşandı. 

Bradford, "Mevcut analizime göre, önümüzdeki 18 ay içinde Bitcoin'in 200 bin doların hemen altında bir zirve görebileceğine inanıyorum. Bu muhtemelen bir zirve olacak. Ancak hızlı bir sıçrama göreceğimizi ve ardından umarım ayı piyasasına girmeden önce uzun bir yükseliş dönemi yaşayacağımızı düşünüyorum" dedi.

5 Kasım’daki ABD Başkanlık Seçimi, Cumhuriyetçi aday ve eski ABD Başkanı Donald Trump ile mevcut başkan yardımcısı Demokrat aday Kamala Harris arasında gerçekleşecek. ABD’yi kripto süper gücü yapma vaadinde bulunan Trump’ın kazanma ihtimali kripto piyasasında heyecan yaratırken Harris’in başkanlık koltuğuna oturması sonrasında neler olabileceğini kestirmek pek mümkün olmuyor. 

Gelin birlikte BTC ile birlikte yükselişe hazırlanan coin projelerinden birkaçına göz atalım. 

Pepe Unchained Token Ön Satışı 17 Milyon Dolara Dayandı

Kurbağa temalı PEPE’den ilham alan ancak onu bir adım ileriye götüren Pepe Unchained token ön satışı rekora koşuyor. Şu ana kadar toplanan fonlar 17 milyon dolara dayanırken stake edilen token sayısı ise 1,2 milyarı aşıyor. 

PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan bir Katman-2 çözümü olan PEPU coin, Ethereum’un şeffaflığı ve güvenliğini kullanıyor. Bununla birlikte Ethereum’dan 100 kat daha fazla işlem kapasitesi sunarak PEPE’deki eksiklikleri gidermeyi amaçlıyor. 

Düşük işlem ücretleri ve PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan yapısı ile PEPU coin, borsa listelemelerine emin adımlarla ilerliyor. Ön satış performansı ile Binance gibi bir borsada listelenme ihtimalini artıran PEPU coin, mevcut aşamada 0,0099 dolardan alıcı buluyor. 

PEPE’yi zincirlerinden kurtaran PEPU coin satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kullanıcı dostu arayüzü ile kart işlemleri kullanabiliyor. 

Crypto All-Stars Token 2 Milyon Dolara Ulaştı

Meme coin staking mekanizması ile şaka temalı dijital varlıkları pasif bir şekilde tutmak yerine kazanç elde etme fırsatı sunan Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2 milyon dolara ulaşıyor.

MemeVault isimli özelliği geliştiren deneyimli proje ekibi, meme coin dünyasında devrim yapmaya hazırlanırken kripto topluluğunu merkeze koyuyor. Projenin native tokeni STARS token, hem staking ödüllerinde bir çarpan olarak konumlanıyor hem de borsa listelemeleri sonrasında olası bir ralliye hazırlanarak gelecek vadediyor.

DOGE’den SHIB’e kadar en popüler meme coinleri stake etme imkanı sunan bileşik staking mekanizmasına erişim imkanı sunan STARS token, aşamalı ön satışı ile dikkat çekiyor. 

Mevcut aşamda STARS token satın almak isteyen yatırımcılar, token başına 0,0014769 dolar ödüyor. Düşük fiyatlardan yararlanmak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB ve kart işlemlerinin yanı sıra FLOKI, SHIB, PEPE ve DOGE kullanarak da STARS tokene yatırım yapabiliyor. 

Flockerz Token İle Oy Ver ve Kazan

ABD Başkanlık Seçimi yarışı devam ederken mevcut havadan yararlanan ve gerçek bir merkeziyetsiz ekosistem kurmak için harekete geçen Flockerz token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 300 bin doları aşıyor. 

Katılımcıların projenin gidişatını yönlendirmesine olanak tanıyan FLOCK token, tamamen merkeziyetsiz yapısı ile liderlik gereksinimini ortadan kaldırıyor ve herkese eşit haklar veriyor. FLOCK tokenden güç alan platform, Oy Ver ve Kazan mekanizması ile dikkat çekiyor. Yani katılımcılar sadece projenin geleceğini belirlemekle kalmıyor aynı zamanda kullandıkları oylar karşılığında ödül de kazanıyor. 

50 aşamalı ön satışının başlangıç aşamalarında olan FLOCK token, mevcut dilimde 0,0056785 dolardan satın alınabiliyor. Her aşamada fiyatlar yükseldiğinden erken dönem yatırımcıların borsa listelemeleri anındaki kazancı daha fazla oluyor. 

Kuş teması ile merkeziyetsiz bir ekosistemi bir araya getiren FLOCK token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanarak indirimli ön satış etkinliğindeki yerini alabiliyor. 

Token sahipleri dilerse yüksek APY ve staking ödülleri sunan staking mekanizmasından faydalanarak pasif gelir elde etme imkanı da bulabiliyor. Mevcut oranlarıyla yatırımcılar, FLOCK token stake ederek yüzde 7400 civarında APY ve ETH bloğu başına 684,93 FLOCK token ödül alabiliyor. 





 

Bu yazımızda fenomen meme coin PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan PEPU coin, yatırımcıların meme coin varlıklarını stake ederek ekstra kazanç sağlamasına olanak tanıyan Crypto All-Stars token ve topluluk odaklı yaklaşımı ile oy verdikçe kazandıran Flockerz token projelerini inceledik.
 

Bitcoin’in 200 bin dolar tahminine yükselmesi durumunda olası bir ralli ihtimaline karşı yükselmesi beklenen bu projelerin ön satış etkinlikleri, düşük fiyatlardan yatırım yapmak isteyen kripto meraklılarını bekliyor.