Bitcoin ile ilgili iddialı tahmin: 600 bin doları görebilir

Analist Michaël van de Poppe, Bitcoin'in bu döngüde %890'a kadar yükselebileceğini söyledi.

Yaygın olarak takip edilen bir kripto analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin'in (BTC) döngü sona ermeden önce üç haneli rakamlara yükselebileceğine inanıyor.

Kripto tüccarı Michaël van de Poppe, sosyal medya platformu X'teki 724.700 takipçisine, yatırımcıların jeopolitik gerilimlere, bankacılık istikrarsızlığına ve para biriminin değer kaybına karşı bir koruma olarak amiral gemisi dijital varlığı seçmeleri halinde Bitcoin'in mevcut değerinden %890'a kadar artabileceğini söyledi.

Poppe şu sözleri kaydetti:

"Bitcoin'in mevcut değerlemesi hala çok düşük. Bu döngüde 300.000-600.000 dolar arasında bir değer beni şaşırtmaz."

Bitcoin, son 24 saat içinde %4'ten fazla artışla, 60 bin dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Analist ayrıca TOTAL3 grafiğinin piyasa değerine (TOTAL3/BTC) göre en üst dijital varlığa karşı bir kırılma için hazır göründüğünü söylüyor. TOTAL3 grafiği Bitcoin, Ethereum (ETH) ve stablecoin'ler hariç tüm kripto varlıklarının piyasa değerini takip ediyor.



Analist şöyle diyor:

"TOTAL3/BTC'de (Bitcoin cinsinden değerlenen altcoin piyasa değeri) büyük bir haftalık yükseliş sapması. Bunun önümüzdeki dönemde fiyat hareketi açısından daha da güçleneceğini varsayıyorum."

Analiste göre, TOTAL3/BTC bir momentum göstergesi olan göreli güç endeksi (RSI) ile haftalık zaman diliminde yükseliş sapması gösteriyor. Yükseliş sapması genellikle, bir varlığın fiyatı daha düşük veya yatay işlem gördüğü için bir tersine dönüşün göründüğünü gösterir.

Bir TOTAL3/BTC kırılması, daha geniş altcoin piyasasının Bitcoin'den daha iyi performans gösterdiğini ortaya kouyor.