Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırmadan önce düzeltme yaşayabilir

Bitcoin Analisti Michael Van de Poppe, BTC'nin tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmadan önce son düzeltmeyi öngörüyor.

Önde gelen bir kripto para analisti olan Michael Van de Poppe, Bitcoin (BTC) üzerindeki yükseliş görünümünü yeniden teyit etti ve önde gelen dijital para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru yükselmeden önce hafif bir düzeltmeye hazır olduğunu belirtti.

Bu tahmin, değişken piyasa koşulları ve kripto alanında gözlemlenen devam eden likidite hareketlerinin ortasında geldi. Kısa süre önce attığı bir tweet'te analist, Bitcoin'in fiyat hareketine ilişkin görüşlerini paylaşarak kripto para biriminin bir sonraki yükseliş ivmesinden önce son bir düşüş yaşayacağını savundu.

Analistin yorumuna Bitcoin'in son fiyat hareketlerini gösteren ayrıntılı bir grafik eşlik ediyor. Grafik, kesin bir hamle yapmadan önce fiyat hareketinin konsolide olmasının beklendiği birkaç önemli likidite alanını vurguluyor. Özellikle, likidite zaten belirli seviyelerde alınmış ve hedeflenecek bir sonraki muhtemel bölge biraz daha düşük konumlandırılmış.

Analist, Bitcoin'in yükseliş yörüngesine devam etmeden önce bu bölgeye düşebileceğini öne sürüyor. Grafik ayrıca, beklenen fiyat artışından önce birikim yapmak isteyen alıcılar için çok önemli bir seviye olarak hizmet edebilecek 57.000 $ civarında "destek için tutulacak bir alan" olduğunu gösteriyor. Bu desteğin üzerinde, fiyat hareketi Bitcoin'in 67.000 $ civarında likiditeyi hedefleyebileceğini ve ardından daha da yüksek seviyelere doğru ilerleyebileceğini gösteriyor.