Bitcoin'de yükseliş bitti mi? Düzeltme gelebilir

Bitcoin önemli fiyat değişikliklerinden geçerken, kripto analistlerinin farklı analizleri kısa vadeli yörüngesine ilişkin farklı bir tablo çizdi.

Önde gelen bir kripto analisti olan Ali, TD Sequential göstergesini kullanarak Bitcoin'in kısa vadeli grafiklerinde bir satış sinyali tespit etti.

Rekt Capital, 60.000 $ destek seviyesinin önemine dikkat çekerek, bu seviyenin korunmasının daha fazla pozitif ivme için çok önemli olduğunu öne sürdü. Yakın zamanda 66.000 $'a ulaşan kırılmanın, piyasa duyarlılığının yükseliş eğilimine doğru ne kadar hızlı değişebileceğinin bir kanıtı olduğunu belirtti.

Analist açıklamasında şunları söyledi:

Bitcoin Boğa Piyasası sona ermedi. Ancak piyasa, siz onlardan önemli ölçüde kâr elde edemeden önce sizi tekrar tekrar pozisyonlarınızdan çıkarmaya çalışacak.

Bu arada Galaxy Digital'den Mike Novogratz, daha geniş piyasa eğilimleri hakkında yorumda bulunarak, kripto sektörünün anlatıların geliştiği kritik bir noktada olduğunu ve özellikle ABD'de yaklaşan düzenleyici gelişmelerle birlikte piyasa manzarasının hızla değişebileceğini belirtti.

Mike Novogratz makro görüşü daha da genişleterek, önümüzdeki birkaç ayın yeni anlatılara ve düzenleyici gelişmelere yanıt verirken kripto piyasası için çok önemli olabileceğini öne sürdü.