Bitcoin’in Yükselişi Trump’la Mı Bağlantılı? Hangi Coinler 100x İçin Seçimi Bekliyor?

Analistler, “Bitcoin yükselişinin, Trump’ın seçim şanslarındaki geri dönüşle bağlantılı olduğunu düşünüyoruz” diyor

Son zamanlarda lider kripto Bitcoin’de yaşanan yükseliş, eski başkan ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump ile ilişkilendiriliyor. Bu yazı yazıldığı esnada Bitcoin, 67 bin 750 dolar bandından işlem görüyor. 

Analiz şirketi Bernstein, kurumsal BTC yatırımcısı MicroStrategy’nin olası bir boğa piyasasının habercisi olduğunu söylüyor. Analistler, “Bitcoin yükselişinin, Trump’ın seçim şanslarındaki geri dönüşle bağlantılı olduğunu düşünüyoruz” diyor. BTC’de beklenen boğa piyasası ve 68 bin dolara yaklaşan fiyatlar hareketlilik yaratırken Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar da 20 milyon dolara ulaşıyor. 

5 Kasım’da gerçekleşecek seçimlerle ilgili yapılan PolyMarket anketlerine göre Donald Trump’ın oy oranı yüzde 59,5 iken mevcut başkan yardımcısı ve demokrat aday Kamala Harris yüzde 40,4 civarında kalıyor. 

Bernstein analistleri, Trump’ın kazanması durumunda BTC’nin 80 bin ila 90 bin dolar seviyesine ulaşabileceğini tahmin ediyor. Harris’in kazanması halinde ise BTC’nin 40 bin dolara kadar düşmesi bekleniyor. Peki, gün geçtikçe yaklaşan seçimler öncesinde yatırımcılar hangi projelere yöneliyor? Hangi coinler 100x yapmak için ABD Başkanlık Seçimi’ni bekliyor?

PEPE’de Seviye Atlatan Pepe Unchained 20 Milyon Dolarda!

Ethereum blok zinciri üzerindeki bir Katman-2 projesi olan Pepe Unchained token ön satış performansı ile kendine hayran bırakıyor. Şu ana kadar toplanan fonların 20 milyon dolara ulaştığı ön satış, erken dönem yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. 

PEPU sembolüne sahip projenin native tokeni, Ethereum’dan 100 kat daha hızlı olma ve işlem ücretlerini büyük ölçüde düşürme vaadiyle geliştiriliyor. Ethereum üzerinde olmasının da etkisiyle yüksek APY sunan bir staking mekanizması işleten proje ekibi, topluluk faydasını artırarak yatırımcı çekiyor. Daha hızlı işlemler ve düşük ücretler sayesinde Pepe Unchained, kripto dünyasındaki en önemli iki soruna çözüm buluyor. 

PEPU token mevcut aşamada 0,0103 dolardan alıcı buluyor. Ön satış sayfasındaki geri sayım aracına göre fiyat artışına 1 gün civarında bir süre bulunuyor. Katılımcılar, PEPU tokenlerini mevcut haliyle yüzde 111 oranında APY ile stake edebiliyor. ETH bloğu başına staking ödülü ise 608,82 PEPU coin olarak belirleniyor. 

Meme Coin Staking Sunan Crypto All-Stars 100x Yapmaya Hazırlanıyor

Meme coin staking mekanizması ile yatırımcıların dikkatini çeken Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2,5 milyon dolara koşuyor. Popüler meme coinleri stake ederek projenin native tokeni STARS kazanmanıza olanak tanıyan benzersiz bir protokol olan MemeVault, kripto tutkunlarından yoğun ilgi görüyor. 

STARS token hem olası bir ralli imkanıyla kazanç sağlıyor hem de meme coin staking protokolünde bir çarpan olarak işlev görüyor. Katılımcılar ne kadar çok STARS token tutarsa ödülleri de o kadar büyük oluyor. Yeterli süre boyunca STARS token hold eden katılımcıların staking ödüllerinin 3 katına çıkarılması planlanıyor. 

STARS token sahipleri, bir tür özel meme coin kulübüne katılmış gibi ayrıcalıklara sahip oluyor. Örneğin DOGE sahibi olan bir yatırımcı, MemeVault aracılığıyla DOGE tokenleri stake ederek STARS token kazanabiliyor. Projenin teknik analiz dokümanına göre stake edilmeye uygun tokenler arasında Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Brett, Mog Coin, Milady, Turbo, Toshi, Coq Inu ve Bonk gibi meme coin devleri yer alıyor.

Crypto All-Stars token ön satışı, aşamalı fiyat artışı politikası ile yürütülüyor. ERC-20 protokolüne uyan Ethereum tabanlı bir token olan STARS, mevcut aşamada 0,0015067 dolardan alıcı buluyor. Projenin APY’si ise yüzde 625 gibi oldukça yüksek bir oranda konumlanıyor. 

Flockerz Token Ön Satışı 750 Bin Dolara Ulaştı

Flocktopia isimli merkeziyetsiz ekosisteme giriş bileti olarak konumlanan Flockerz token satın alma şansı sunan ön satış yoğun ilgi görüyor. Kuş temalı meme coine yatırım yapmak isteyen kripto meraklıları, fiyatlar yükselmeden FLOCK satın almaya çalışıyor. 

Yatırımcılar, tokeni indirimli satın almanın yanı sıra mevcut oranıyla yüzde 2340’lık devasa bir APY kazanabiliyor. Proje, toplam token arzının  yüzde 25'ini staking ödüllerine ayırdığından daha fazla yatırımcı FLOCK tokenlerini stake ettikçe APY’nin düşmesi bekleniyor. 

Flockerz, merkeziyetsiz projesi ile devrim niteliğinde bir konsept sunarak meme coin yatırımcılarını topluluğuna çekmeyi amaçlıyor. Oy Ver ve Kazan temalı projede katılımcılar yalnızca projenin geleceğini şekillendirmiyor aynı zamanda FLOCK token kazanma şansı da elde ediyor. Diğer bir deyişle FLOCK token oy verdikçe kazandırıyor. 

Toplamda 12 milyar adet token arzı olan FLOCK tokenlerin yüzde 20’si ön satış etkinliğine ayrılıyor. 50 aşamalı bir etkinlik şeklinde planlanan ön satışta her aşamada token fiyatı belirli ölçüde artıyor. Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,005793 dolar karşılığında FLOCK token satın alabiliyor. Fiyatlar artmadan FLOCK token ön satışına dahil olmak isteyenler, ETH, USDT veya BNB ile ödeme yapabiliyor. Kripto bakiyesi olmayan yatırımcılar ise kullanıcı dostu arayüzü ile kolay işlem imkanı sunan kartla ödeme ekranını kullanabiliyor.