Chainlink fiyatı Ekim sona ermeden ne kadar yükselebilir?

Chainlink fiyat eğilimi geçen hafta ve ay çok kararsızdı, ancak Ekim ayı için daha geniş bir ortamda daha iyi bir tabloya sahip gibi görünüyor, çünkü 10,60 $ 'dan 11,13 $' a yükseldi. Peki Ekim bitmeden daha ne kadar yükseliş mümkün?

Chainlink kısa sürede %4 yükseliş kaydetti. Bu yükselişi baz alan bazı tahminler Chainlink'in önümüzdeki ayın başında 12$ seviyesinin üzerine çıkacağını gösteriyor. Diğer tahminler, 2025 yılında Chainlink fiyatının 10 ila 15 dolar koridoru içinde kayabileceğini gösteriyor.

Chainlink Fiyatı Ekim'de 13 Doların Üzerine Çıkacak

Chainlink, genel piyasa rallisini takip ederek ve temel direncin üzerine çıkarak haftanın en iyi performans gösterenleri arasında yer aldı. Daralan Bollinger Bantları Ekim ayında 13 $ seviyesinin ötesinde potansiyel bir yükseliş vaat ederken, yakınlaşan MACD göstergesi de pozitif bölgeye aynı yaklaşımı destekliyor. Ancak öncelikle, Chainlink fiyatının, en son fiyat tahminlerini yerine getirmek için, daha fazla ilerlemek için direncin üstesinden gelmesi gerekiyor.

Chainlink, öncelikle birkaç önemli ağ gelişmesi nedeniyle son zamanlarda olağanüstü iyi gidiyor. LINK'in fiyat artış eğilimini destekleyen faktörler arasında stake etme, veri Oracle ağının ölçeklendirilmesi ve en son eklenen Secure Mint yer alıyor.

Son güncelleme sırasında Chainlink fiyatı 11,17 $ idi, son 24 saatte %1,34 düştü ancak bir haftada %5,3'ün üzerinde artış gösterdi. Asıl soru şu: Yukarı yönlü hareket bu tokenın 13$'a düşen önemli direnci aşmasına yardımcı olabilir mi?

Teknik Analizle Desteklenen Yükseliş Momentumu

İlk olarak, Chainlink'in borsa rezervleri düşük ve toplam arzın yalnızca küçük bir kısmı satılabilir. Bu kıtlık yaklaşan bir ralliye katkıda bulunabilir çünkü borsalarda yalnızca sınırlı token mevcut olacak.

İkinci olarak, Chainlink ağında da aktif adreslerin ve işlem sayılarının arttığı görüldü, bu da bu dijital kripto para birimine olan talebin arttığını gösteriyor. Daha belirgin olarak, balina aktivitesi ya da yoğun yatırım ilgisi de yükseldi.

Şu anda tüccarların pozisyonlarında bir dengesizlik söz konusu; çoğunluk token satarken diğerleri uzun pozisyonlar alıyor. Analistler, Chainlink fiyatının direnci aşması ve kısa vadeli satıcıları pozisyonlarını kapatmaya itmesi durumunda bunun bir kısa sıkışma kaynağı olabileceğini öne sürüyor.