CW Enerji'de yeni sipariş 

CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş. (CWENE) arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmeye yönelik aldığı siparişi duyurdu.

CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş. (CWENE) yurt içinde yerleşik bir müşterisinden arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmeye yönelik aldığı siparişi duyurdu Şirketin açıklamasına göre 2025 yılının üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanan projenin maliyetinin 3 milyon 982 bin 751,5 dolar olduğu ifade edildi. TCMB kuru üzerinden siparişin tutarı 135 milyon 173 bin 789,36 TL'ye karşılık geldi. 

Şirketin KAP'ta yayınlanan açıklamasında şu ayrıntılara yer verildi; 

"Şirketimiz ile yurt içerisinde yerleşik bir müşterimiz arasında, arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmek amacıyla KDV Hariç 3.982.751,50 USD (Üç Milyon Dokuz Yüz Seksen İki Bin Yedi Yüz Elli Bir Amerikan Doları Elli Sent) (Sözleşme imza tarihi itibarıyla bu tutar, TCMB Döviz Alış USD/TL kuru ile KDV hariç toplam 135.173.789,36 TL'dir) tutarında sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu projenin, 2025 yılının üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.