Dogecoin bir haftada %30 fırladı: Sırada ne var?

Dogecoin'in, son 24 saat içinde meydana gelen %1,77'lik bir büyümenin ardından 0,141556 $'a sıçrayarak önemli ölçüde değer kazandığı görüldü. Bir hafta içinde, meme coin %30'luk bir artışla oldukça yükseldi. Peki sırada ne var?

Bir hafta içinde %30'luk bir artış yaşayan Dogecoin (DOGE), bu da 24 saatlik işlem hacmini %35'lik bir artışla 1,9 milyar dolara çıkardı. Piyasa analistlerine göre, DOGE'ye yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu gösteren bir dizi gösterge var.

Digitalcoinprice tarafından gözlemlendiği gibi, birkaç teknik sinyal zaten yeşile döndü, bu da tüccarların token'ın geleceğinde parlaklık gördüğünü gösteriyor. Kripto para son 30 günde %37 oranında arttı. Tahminler DOGE'nin daha da yükselebileceğine işaret ediyor.

Boğa eğiliminin en güçlü göstergelerinden biri, 50 günlük Basit Hareketli Ortalama eğrisinin yukarı doğru gitmesidir; bu da alıcıların harekete geçmesi için iyi bir dönem olabilir. Ancak, 200 günlük SMA düşerken tüccarlar geri çekiliyor. Bazıları tarafından bildirildiği gibi, DOGE yıl bitmeden 0,13 $ 'a bile gidebilir. Bununla birlikte, daha büyük resimde, madalyonun orta vadeli eğilimleri için hala olumlu yönde hareket ettiği konusunda hala bir fikir birliği var.