Dogwifhat (WIF) fiyatı 24 saat içinde %28 yükseldi

Solana merkezli memecoin Dogwifhat (WIF) 24 saat içinde %28'lik bir fiyat artışına tanık oldu. Bu ani artış piyasa değerini 2 milyar doların üzerine çıkardı.

Coinmarketcap'ten alınan ham verilere göre, Digwifhat'ın fiyatı akşam saatlerinde 2 doların biraz üzerinde seyrediyordu. Coinmarketcap'e göre, Dogwifhat'ın 24 saatlik işlem hacmi şu anda 400 milyon doların biraz üzerinde seyrediyor. Köpek temalı memecoin'in 2 milyar dolarlık piyasa değeri, onu memecoin paketinde lider yapıyor. Projenin son fiyat artışı onu zirveye taşıdı ve ilk 100 kripto para listesinde en iyi performans gösteren memecoin projesi haline getirdi.

Meme coin'in son ölçümleri, dünya çapında birçok kripto meraklısının dikkatini çekti. Birçok yatırımcı Dogwifhat'ın piyasa değerinin 10 milyar dolara ulaşabileceğine ve bunun da mevcut fiyattan 5 kat daha yüksek bir potansiyeli temsil ettiğine inanıyor.

WIF şu anda tüm zamanların en yüksek fiyatına doğru yukarı yönlü bir seyir izliyor. Olumlu performanslar kaydetmesine rağmen, proje 31 Mart 2024'te kaydedilen tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 4,80 $'dan hala %60 aşağıda.

Diğer taraftan, memecoin artan popülerlik kazanmaya devam etti ve şimdiye kadar 222 ticaret platformunda listelendi. WIF'in şimdiye kadarki başarısı kısmen, proje hakkında farkındalık yaratmak için çeşitli pazarlama faaliyetlerine katılan projenin aktif topluluk üyelerine atfediliyor.

Mart ayında, beş kişi tarafından yönetilen topluluk üyeleri, yaklaşık 700.000 dolar toplayan bir kitlesel fonlama programı düzenledi. Kitlesel fonlama programının temel amacı, meme coin'in maskotunu Las Vegas Sphere'e koymak için bir reklam anlaşması yapmaktı.

Bağış toplama programı için ilk hedef 650.000 $ idi. Ekip 697.915 $ toplayarak topluluk üyelerinin projeye olan bağlılığını gösterdi. Pazarlama işini organize eden yetkililerden biri olan Mihir, teklifin kabul edileceğinden ve memecoin'in Las Vegas Sphere'deki pazarlama slotunu alacağından "%90" emin olduğunu belirtti.

Reklam anlaşması gerçekleştiğinde, memecoin'in maskotu bir hafta boyunca Las Vegas Sphere'de yayınlanacak.

*Yatırım tavsiyesi değildir