Ethereum Ağındaki NEIRO Rallisini Sürdürüyor! Ethereum Tabanlı Bu İki Coin Pump İçin Hazır!

Yatırımcılar yeni NEIRO tokeni ararken Pepe Unchained ön satışı ile karşılaşıyor

NEIRO tokenin kripto para borsası devi Binance'teki listelenmesi, sektörün son dönemde yeniden canlanması için tartışmasız en önemli katalizörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Tokenin dünyanın en büyük borsasında listelenmesi, sıradaki NEIRO token hangisi olacak sorularına yol açıyor. 

NEIRO tokenin piyasa değerinin listelenme öncesinde yalnızca 15 milyon dolar olması ve listeleme sonrasında değerin 150 milyon dolara fırlaması, bu projeye yatırım yapmak için geç kalan kripto meraklılarını alternatif projelere yöneltiyor. 

Sıradaki NEIRO token hangisi olacak diye merak eden kripto yatırımcıları, NEIRO alternatifi Ethereum tabanlı projeler olan Pepe Unchained token satın almaya ve Crypto All-Stars token ön satışına yoğun ilgi gösteriyor. 

Pepe Unchained Binance Borsasında Listelenir Mi?

Yatırımcılar yeni NEIRO tokeni ararken Pepe Unchained ön satışı ile karşılaşıyor. Göz alıcı bir performans gösteren ve 15 milyon dolara ulaşan Pepe Unchained, hem ön satıştaki başarısı hem de sunduğu yenilikler ile Binance listelemelerine aday gösteriliyor. 

Yatırımcılar, kurbağa temalı PEPE coin’in yeni bir versiyonu olarak lanse edilen Pepe Unchained token ile Ethereum ağının güvenliği ve şeffaflığından faydalanırken hantallığından kurtulmayı başarıyor. Zira PEPU sembolü ile karşımıza çıkan Pepe Unchained token, Ethereum Katman-2 çözümü olarak konumlandığından PEPE’deki sorunları gidermeyi amaçlıyor. 

Ethereum’dan 100 kat daha fazla işlem hacmi sunma potansiyelindeki Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcı sayısı, düşük işlem ücretlerinin de etkisiyle hızla artıyor. Kripto meraklıları PEPE’ye seviye atlatan Pepe Unchained token ön satışında aşamalı bir fiyat stratejisi ile karşılaşıyor. Her aşamada token fiyatı artırıldığından olası bir Binance listelemesi öncesinde yatırımcılar düşük fiyatlardan yatırım yapmak için adeta birbiriyle yarışıyor. 

Ön satışta toplanan fonların 15 milyon dolar gibi oldukça ciddi bir miktara ulaşması, PEPU coin’i Binance aday adayı yapmaya yetiyor. Staking özellikleriyle pasif gelir elde etme ve yüksek APY sunan proje, mevcut aşamada 0,00984 dolardan alıcı buluyor.

Balinaların hedefi haline gelen ve hızla hedefine doğru ilerleyen PEPU coin satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile ödeme yapabiliyor. Katılımcılar dilerse mevcut oranıyla yüzde 140 APY ve ETH bloğu başına 608,82 PEPU coin ödül sunan staking mekanizmasından da faydalanabiliyor. 

Crypto All-Stars Binance Listelenmesi İçin Hazırlanıyor

Kripto para borsası devi Binance’te listelenme ihtimali yüksek görülen projeler arasında yer alan Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcı sayısı her geçen gün artıyor. Pump yapma potansiyeli taşıyan STARS token ön satışında toplanan fonlar, yaşanan FOMO sebebiyle 1,5 milyon doları aşıyor. 

Her gün önemli bir sermaye akışına tanık olan proje, Binance'in bir sonraki meme coin listelemesi için potansiyel bir aday olarak ortaya çıkıyor. Bu durum, listelemenin ardından çarpıcı bir fiyat artışı yaşayan ve piyasa değerini 15 milyon dolardan 150 milyon dolara çıkaran NEIRO'ya benzese de STARS token fark yaratmayı ihmal etmiyor. 

$NEIRO'nun aksine Crypto All-Stars, meme coin dünyasına yeni bir özellik getiriyor. Proje, özellikle meme coinler için tasarlanmış bir staking protokolü içeriyor ve yatırımcılara, bir sonraki olası boğa piyasası beklentisiyle varlıklarını tutmaları yerine kazanç elde etme fırsatı sunuyor. 

Binance'in ek tokenler listelemesinin beklenmesi ve Crypto All-Stars staking platformunun lansmana yaklaşması nedeniyle ön satış etkinliği yoğun ilgi görüyor. STARS tokenin en güçlü tarafı olan MemeVault, meme coin sahiplerini pasif gelir elde etmeye davet ediyor. 

Meme coin varlıklarını yaşanan belirsiz ortamda pasif bir şekilde saklamak istemeyen yatırımcılar, MemeVault aracılığıyla staking ödüllerinden faydalanabiliyor. MemeVault, sahiplerinin Binance'de yeni listelenen $TURBO'nun yanı sıra Dogecoin ($DOGE), Shiba Inu ($SHIB) ve potansiyel olarak $NEIRO gibi diğer büyük meme coinler de dahil olmak üzere bir dizi tokeni stake etmelerine olanak tanıyor.

Tokenlar MemeVault'ta stake edildiğinde yatırımcılar projenin native tokeni $STARS token üzerinden ödül alıyor. $STARS'ın değeri, tutulan token miktarına bağlı olarak getirileri artırabilen bir ödül çarpanı olarak da işlev görüyor. STARS tokenleri yeterince elinde tutan katılımcılar, staking ödüllerini üçe katlama şansını buluyor. 

Aşamalı fiyat artışı politikasıyla yürütülen ön satışta STARS tokenler mevcut aşamada sadece 0,0014593 dolardan alıcı buluyor. Her aşamada artan fiyatlar sayesinde erken dönem yatırımcılar listeleme anında daha fazla potansiyel kazanç elde ediyor.

Staking özelliği yatırımcıların şimdiden dikkatini çekmişe benziyor. Staking paneline göre şu ana kadar stake edilen STARS token sayısı 750 milyonu aşıyor. Mevcut oranıyla yüzde 946 APY ile ETH bloğu başına 2801,44 STARS token staking ödülü sunan protokol ile proje ekibi, 2 yıl boyunca STARS token sahiplerini desteklemeyi planlıyor. 

STARS token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, BNB, USDT ve kart işlemlerinin yanı sıra FLOKI, SHIB, DOGE ve PEPE kullanarak da ön satış etkinliğine katılabiliyor.