FED’in Faiz Kararı İçin Beklentiler Değişti Mi? Kripto Paralarda Ralli Mi Geliyor?

Bitcoin 58 bin doları aşarken Ethereum, Solana ve XRP de önemli yükselişler kaydetti

Bitcoin ve altcoinler, ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararının indirim yönünde olacağını işaret eden olumlu ABD enflasyon verisi sebebiyle yükselişe geçti. 

Lider kripto Bitcoin 58 bin doları aşarken Ethereum, Solana ve XRP de önemli yükselişler kaydetti. Enflasyon verisinin kripto piyasalara olumlu yansıması sebebiyle Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar ise 13 milyon dolara ulaştı.

Verilere göre ABD’de tüketici fiyatları Ağustos ayında bir miktar yükselirken çekirdek enflasyon ise istikrarlı kalmayı sürdürdü. Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) yüzde 0,28 artarak beklenen yüzde 0,2 artışı geçti. Enflasyon ise Ağustos’ta beklenenden iyi bir performans göstererek yüzde 2,5’e geriledi ve Temmuz’daki yüzde 2,9’dan daha iyi geldi. 

Tüm bu veriler çerçevesinde yatırımcılar, FED’in daha güvercin bir yaklaşım benimseyip Eylül toplantısında faiz indirimine gidebileceğini tahmin ediyor. 25 baz puanlık faiz indirimine yönelik bahisler yüzde 85’e yükselirken bunun borçlanma maliyetlerini düşürebileceğine dair tahminlerin sayısı artıyor. 

Eylül ayına yavaş başlayan kripto para piyasası, FED’in faiz kararına doğru ilerlerken ralliye hazır gibi görünüyor. Bitcoin’in 58 bin doları aşmasının kripto rallisi belirtisi olduğu yönünde yorumlar yapılıyor. 

Pepe Unchained FED Faiz Kararı Öncesinde 13 Milyon Dolara Ulaştı

Meme coin rallisinin popüler ismi haline gelen PEPE tokene seviye atlatan ve yaşadığı sorunları çözen Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar ivme kazanarak 13 milyon dolara ulaşıyor.

Meme coinlere olan talep artarken sadece viral popülerlik yerine gerçek bir çözüm ile yatırımcıların karşısına çıkan PEPU sembolüne sahip Pepe Unchained token, Katman-2 teknolojisi sayesinde PEPE’ye hız ve verimlilik kazandırıyor. 

Kendi blok gezginine, merkeziyetsiz borsasına (DEX) ve kesintisiz köprüsüne sahip bir PEPE deneyimi sunan PEPU coin, yatırımcıları Ethereum blok zincirinin Katman-1 hantallığından kurtarıyor. 

13 milyon dolara ulaşan Pepe Unchained token satın alma kararında etkili olan faktörlerin başında staking ödülleri geliyor. PEPE klonu olmayan, aksine PEPE’nin daha verimli bir versiyonu olarak geliştirilen PEPU, Katman-2 teknolojisini kullanarak staking ödüllerini ikiye katlama imkanı sunuyor. 

Pepe zinciri ve ETH arasındaki hızlı ve düşük ücretli köprü sayesinde proje, daha fazla işlem hacmine ulaşma potansiyeli taşıyor. ETH’den 100 kat hızlı ekosistem, düşük işlem ücretleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

PEPU token ön satışı aşamalı bir etkinlik olarak gerçekleşiyor. Mevcut aşamada yatırımcılar, token başına yalnızca 0,009651 dolar ödüyor. PEPU token sahipleri dilerse yüksek APY ve blok ödülleri sunan staking özelliğinden faydalanabiliyor. 

Yatırımcılar, staking mekanizması ile ETH bloğu başına 608,82 PEPU token elde edebiliyor. Mevcut oranıyla yüzde 158 APY sunan staking ile şu ana kadar kilitlenen PEPU coin sayısı 1 milyarı aşıyor. 

Crypto All-Stars MemeVault İle 1,2 Milyon Doları Aştı

MemeVault konsepti ile yatırımcıların meme coin varlıklarını kazanca dönüştürmesine olanak tanıyan Crypto All-Stars token satın almak isteyenlerden toplanan fonlar 1,2 milyon doları aşıyor. 

Meme coin dünyasını kökünden değiştirmeye hazırlanan projenin native tokeni STARS token, maksimum ödül kazanmak için itici güç oluyor. Katılımcıların STARS token hold etme süresine göre ödüllerini 3’e katlama ihtimali bulunuyor. 

MemeVault ile katılımcılar, bir tür meme coin VIP kulübüne katılmış gibi bir takım ayrıcalıklardan faydalanıyor. Birleşik staking sayesinde örneğin DOGE sahibi bir yatırımcı, DOGE’leri stake ederek STARS token kazanabiliyor. 

Yatırımcılar aynı şekilde, Shiba Inu, Pepe ve Dogwifhat gibi en gözde meme coinleri de stake edebiliyor. Projenin teknik analiz dokümanına göre stake edilmeye uygun tokenler arasında Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Brett, Mog Coin, Milady, Turbo, Toshi, Coq Inu ve Bonk gibi meme coin devleri yer alıyor.

Crypto All-Stars token ön satış etkinliği, aşamalı fiyat artışı politikası ile yürütülüyor. Yani her aşamada STARS token fiyatı belirli ölçülerde artırılıyor. Kademeli fiyat stratejisi, erken dönem yatırımcılara bir dizi avantaj sağlıyor. Erken benimseyen kripto meraklıları yalnızca daha düşük fiyatlarla STARS token satın almakla kalmıyor, aynı zamanda bu yatırımcıların borsa listelemeleri anındaki potansiyel kazançları da o kadar fazla oluyor. 

STARS token mevcut aşamada 0,0014362 dolara satın alınıyor. Ön satışın son aşamasında token fiyatı 0,0016782 dolara yükseliyor. Ethereum blok zinciri üzerinden geliştirilen bir ERC-20 tokeni olan STARS token, meme coin varlıklarını pasif bir şekilde tutmak istemeyen yatırımcıları hedefliyor. 

Bu varlıkları aktif kazanca dönüştürmek isteyen yatırımcılar, ETH, BNB, USDT ve kart işlemleri ile düşük fiyatlardan STARS token satın alabiliyor. Yeni eklenen ödeme yöntemleri sayesinde ise kripto meraklıları, SHIB, PEPE, FLOKI ve DOGE ile ödeme yapabiliyor.

Coinsult ve SolidProof tarafından denetlenen akıllı sözleşmesi, yüksek APY sunan staking protokolü ve indirimli ön satış etkinliği ile Crypto All-Stars token, meme coin meraklısı yatırımcıları bekliyor.