İşte Apple'ın iPhone 16 serisinin tüm yeni renkli modelleri

Teknoloji devi Apple'ın iPhone 16 serisinin tüm farklı renkli modelleri bir arada görüntülendi.

Sızıntı yapan Sonny Dickson bugün, Apple'ın planladığı yeni renk seçeneklerini ve iPhone 16 ve iPhone 16 Plus cihazlarına geleceği söylenen yeniden tasarlanmış kamera çıkıntısını ortaya çıkaran bir dizi 'sahte' iPhone 16 modelini gösteren bir görüntü paylaştı.

Fotoğrafta iPhone 16 ve iPhone 16 Plus için beş yeni renk seçeneği görülüyor ve bunlar daha önce Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından tahmin edilen açıklamalarla eşleşiyor: Beyaz, Siyah, Mavi, Yeşil ve Pembe.

Yeni renkler Apple'ın bu yıl standart iPhone 16 modelleri için daha az sessiz, daha az doygun bir renk paleti kullanacağını gösteriyor, ancak gösterilen sahte modellere kıyasla kullanılan malzemelerde farklılıklar olabilir.

Hatırlatmak gerekirse, mevcut iPhone 15 ve iPhone 15 Plus cihazlarının Mavi, Pembe, Sarı, Yeşil ve Siyah renkleri mevcut. 6.1 ve 6.7 inçlik iPhone 16 modelleri için Apple, önceki diyagonal lens kurulumundan farklı olarak yeni bir dikey kamera lensi düzenlemesi de planlıyor.

Sahte ünitelerde görülen yeni yönelim, muhtemelen standart iPhone 16 modellerinin Vision Pro başlık seti için Uzamsal Video çekmesine olanak tanıyacak ki şu anda yalnızca iPhone 15 Pro modelleri bunu yapabiliyor.

Önceki iPhone'larda diyagonal lensleri yerleştirmek için kare şeklinde bir kamera çıkıntısı kullanılıyordu, ancak Apple yeni lens düzenlemesiyle kamera çıkıntısını inceltebiliyor.

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus'ın A18 çip, 8GB RAM, fotoğraf ve video için sağ tarafta yeni bir "Capture" düğmesi, daha önce iPhone 15 Pro modellerine özel Action düğmesi ve daha fazlasını içermesi bekleniyor. iPhone 16 serisindeki dört cihazın da Eylül ayı ortalarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.