Notcoin çakılabilir, tüm zamanların en düşük seviyesini görebilir

Telegram bağlantılı Notcoin (NOT) tüm zamanların en düşük seviyesini yeniden görebilir.

Telegram bağlantılı Notcoin (NOT) son zamanlarda alım ivmesinde bir düşüş gördü. Altcoin şu anda 0,0076 $ 'dan işlem görüyor ve geçen hafta% 3'lük bir düşüşe işaret ediyor.

Zincir içi ve teknik göstergeler, token üzerindeki aşağı yönlü baskının devam edebileceğini gösteriyor. İşte nedeni:

Notcoin Düşüş Trendini Uzatmaya Hazır

Son 7 gün içinde, genellikle balina olarak adlandırılan büyük sahipler, NOT varlıklarını azaltıyor. Bu durum, Notcoin'in büyük sahiplerinin net akışında geçtiğimiz hafta kaydedilen %101'lik düşüşe de yansıdı.

Büyük sahipler, bir varlığın dolaşımdaki arzının %0,1'inden fazlasını elinde tutan adresleri ifade ediyor. Büyük sahiplerin net akış metriği, bu sahipler tarafından bir varlığın net birikimini veya dağıtımını izler. Bir varlığın büyük sahip net akışındaki düşüş, balina adreslerinin varlıklarını elden çıkardığını gösterir.

Bu, satış baskısının arttığını ve fiyat düşüşü riskinin yükseldiğini gösteren bir düşüş sinyali. Dahası, perakende yatırımcılar büyük sahiplerin bir varlığın büyük miktarlarını elden çıkardığını fark ettiklerinde, bu durum genellikle güvenlerini sarsarak satış yapmalarına neden olur ve fiyat düşüşünü hızlandırır.

Buna ek olarak, geçtiğimiz ay Notcoin'in kısa vadeli sahipleri (STH'ler) - tokenlarını 30 günden daha az bir süredir ellerinde tutanlar - elde tutma sürelerini azalttı. Tipik olarak, elde tutma süresindeki düşüş, yatırımcıların varlığı eskisinden daha hızlı sattığını gösterir.

Varlığın dolaşımdaki arzının önemli bir kısmını ellerinde tuttukları için STH'lerde durum özellikle tehlikeli. Sonuç olarak, elde tutma sürelerini kısalttıklarında ve coinlerini sattıklarında, varlığın fiyatı üzerinde önemli bir aşağı yönlü baskı oluştururlar.

Notcoin şu anda 0,0069$'lık destek seviyesinin hemen üzerinde, 0,0076$'dan işlem görüyor. Satışlar ivme kazanırken, NOT boğaları bu desteği savunmakta zorlanabilir. Bunu yapamazlarsa, NOT için bir sonraki fiyat hedefi, en son 16 Mayıs'ta görülen bir seviye olan tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,0010 $ olabilir.

Bununla birlikte, Notcoin talepte bir canlanma yaşarsa, bu destek hattından sıçrayabilir ve yukarıda belirtilen düşüş görünümünü ortadan kaldırarak 0,012 $ 'a doğru bir yükseliş trendi başlatabilir.