Notcoin Explore Platformu doğdu: Hamster Kombat çılgınlığı başladı

Notcoin, Web3 proje büyümesini artırmak için Notcoin Explore Platformu'nu başlattı.

Notcoin Explore platformundaki kullanıcılar, gelişmekte olan projeleri keşfedip destekleyerek karşılığında ödüller kazanabiliyor. Girişim, başlangıç sürecini kolaylaştırmayı ve projelerin hızla aktif bir kullanıcı tabanı çekmesine olanak sağlamayı amaçlıyor.

Notcoin'in resmi açıklamasına göre, platform halihazırda 200'den fazla projenin lansmanını kolaylaştırdı ve toplam 22,5 milyon kullanıcıyla etkileşim kurdu. Odak noktası, hem projeler hem de kullanıcılar için karşılıklı olarak faydalı bir ortam sağlayarak topluluk odaklı büyüme.

Bu çabalara rağmen, Notcoin piyasa değerinin geçtiğimiz hafta %38'in üzerinde keskin bir düşüş yaşadığını gördü ve şu anda 0,0945 dolardan işlem görüyor. Bu gerileme, kazan-kazan kripto proje sektöründe artan rekabete bağlanıyor.

Hamster Kombat, Tapswap, Blum ve Dotcoin gibi rakipler yakın zamanda pazara girerek kullanıcıların dikkatini çekti. 

Dokun-kazan kategorisinin bir diğer önde gelen oyuncusu Hamster Kombat da önemli bir başarı elde ettiğini bildirdi. Telegram'ın kurucusu Durov, Mart 2024'teki lansmanından bu yana 200 milyondan fazla oyuncunun ilgisini çeken oyunun hızlı büyümesini vurguladı. Hamster Kombat, sadece 73 günde 100 milyon aylık kullanıcı kilometre taşına ulaşarak, günde 4-5 milyon yeni kullanıcı gören Telegram mini uygulamasındaki patlayıcı popülaritesinin altını çizdi.