Önce uçan, sonra göçen Uşak Seramik'ten (USAK) son dakika açıklaması

Hisseleri 41,50 TL yi gördükten sonra 5 gün boyunca taban seviyelere gerileyen Uşak Seramikten (USAK) açıklama geldi 

Hisseleri üst üste tavanlar ile kısa süre içinde yüzde 100'den fazla prim yaparak 41,50 TL yi gördükten sonra 5 gün boyunca taban seviyelere gerileyen Uşak Seramikten (USAK) açıklama geldi 

Uşak seramik hisseleri 4 Temmuz 2024 tarihinde 9,85 TL'den başlayarak 25 Temmuz 2024 tarihinde hisselerin fiyatını 41,5 TL'ye taşıyan bir tavan serisi yaşamıştı. 41,5 TL ile tavan fiyatı gördüğü 25 Temmuz gününü taban fiyatından tamamlayan Uşak hisseleri takip eden 3 iş gününde de taban fiyattan kapandı.

Bugün yine taban fiyattan (22,30) güne başlayan hisseler sonrasında gelen alımlarla tavan fiyatı test etti ve bu seviyenin hemen altında işlem görüyor.  

Hisselerin bugün yaşadığı yükselişe yönelik olarak şirket bir açıklama gönderdi ve açıklamasında kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumun bulunmadığını dile getirdi. 

KAP'ta yayınlanan açıklama şöyle :

"Şirketimizin payları üzerinde 31.07.2024 Tarihinde  gerçekleşen "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri"ne ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durum Açıklamasına İlişkin Tebliği"ne göre, Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır. "