Pera Yatırım Holding'ten (PEHOL) söylentilere yönelik açıklama 

Pera Yatırım Holding (PEHOL) faaliyetleri ve hisse senetleri piyasasında gerçekleştirilen işlemlere yönelik söylentilere dair açıklamada bulundu 

Pera Yatırım Holding (PEHOL) faaliyetleri ve hisse senetleri piyasasında gerçekleştirilen işlemlere yönelik söylentilere dair açıklamasında, "kamuya açıklanmamış herhangi yeni bir özel durum bulunmamaktadır" ifadelerine yer verdi.

Şirket, olağan faaliyetlerine devam ettiğini ve yatırımcıların yatırım kararlarını verirken, kendisi tarafından KAP aracılığıyla yapılan Özel Durum Açıklamalarını takip etmelerini ve sosyal medya mecraları da dahil olmak üzere doğruluğu teyit edilmeyen haber, paylaşım ve söylentilere itibar etmemelerini belirtti. 

Pera Yatırım Holding, söz konusu gerçeği yansıtmayan haber, paylaşım ve söylentilerle ilgili olarak tüm yasal haklarının saklı olduğunu vurguladı. 

Pera Yatırım Holding'in KAP'ta yer alan açıklamasında şu ayrıntılara yer verildi;

"Şirketimiz Pera Yatırım Holding A.Ş.'nin faaliyetleri ve hisse senetleri piyasasında gerçekleştirilen işlemlere ilişkin gerçeği yansıtmayan haber, paylaşım ve söylentilerle ilgili olarak; Sermaye Piyasası Kurulu ("SPK")'nun II-15.1 "Özel Durumlar Tebliği" gereğince kamuya açıklanmamış herhangi yeni bir özel durum bulunmamaktadır. 

Şirketimiz olağan faaliyetlerine devam etmekte olup yatırımcılarımızın yatırım kararlarını verirken, Şirket'imiz tarafından KAP aracılığıyla yapılan Özel Durum Açıklamalarını takip etmelerini ve sosyal medya mecraları da dahil olmak üzere doğruluğu teyit edilmeyen haber, paylaşım ve söylentilere itibar etmemelerini önemle hatırlatmak isteriz. Söz konusu gerçeği yansıtmayan haber, paylaşım ve söylentilerle ilgili olarak şirketimizin tüm yasal haklarının saklı olduğunu kamuoyuna saygıyla duyururuz. "