Philip Capital bugün için hangi hisseleri öne çıkardı - 26 Temmuz Cuma

Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde 3 hissede hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 

Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde 3 hissede hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 
Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde ASTOR, DOHOL ve MGROS hisselerinde; hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 

Bültende şu ayrıntılar yer aldı; 

ASTOR
Kısa vadede yeniden yükseliş eğilimi içerisinde bulunan ASTOR hissesinde toparlanma emareleri güç kazanıyor. Son işlem gününde 50 günlük ortalamasını aşan hissede bugün 200 günlük ortalamasının belirlediği 99,36 TL seviyesi üzerindeki fiyat ataklarının gerçekleşmesi durumunda alışlar hız kazanabilir.

Hedef Fiyat: 101,00 TL

Zarar Kes: 95,50 TL

DOHOL
Endeksteki satışlara rağmen dün pozitif bir kapanış gerçekleştiren endekste, 21 günlük ortalamanın destek olarak rol üstlenmesini teknik açıdan pozitif olarak yorumluyoruz. Dünkü kapanışı ile yeniden 10 günlük ortalamasını aşan DOHOL hissesinde bugün 17,30 TL seviyesi üzerindeki tutunmalarda alışların
devamı beklenilebilir.

Hedef Fiyat: 17,60 TL

Zarar Kes: 16,80 TL

MGROS
Son zamanlarda yatay bir görüntü çizen MGROS, dün etkili olan alışlar ile 10 günlük ortalamasından destek bularak günü 567,50 TL seviyesinde bulunan yatay desteğinin üzerinde tamamladı. Hisse bugün 567,50 TL seviyesi üzerinde kalıcılığını sürdürebilir ise alıcılı havanın devamı beklenilebilir.

Hedef Fiyat: 595,00 TL

Zarar Kes: 569,50 TL