Popcat Almak İçin Çok Mu Geç? Favori Coin ABD Seçimleri ile Uçuşa Hazırlanıyor

Son 24 saat içerisinde yüzde 3’ten fazla yükselen meme coin’in son 1 aylık performansı yüzde 41 üzerinde

Ethereum katili olarak adlandırılan Solana blok zincirinde yer alan POPCAT coin, hareketli günler geçiriyor. Güncel CoinMarketCap verilerine göre son 24 saat içerisinde yüzde 3’ten fazla yükselen meme coin’in son 1 aylık performansı yüzde 41 üzerinde artış olarak karşımıza çıkıyor. 

Ağzı açık ve şaşkın ifadeli kedi Oatmeall’in yer aldığı Popcat meme’inden esinlenen POPCAT coin, orijinal meme ile ilişkisi olmasa da kısa sürede elde ettiği popülerlik ile kripto yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

12 Ekim 2024 tarihinde ATH yaparak 1,54 dolara yükselen POPCAT, en büyük seviyesi olan 4 Ocak tarihinden bu yana yüzde 33 binin üzerinde artmış görünüyor. POPCAT satın almak için geç kaldığını düşünen yatırımcılar ise piyasaya hızlı giriş yapan FreeDum Fighters token satın almak için kolları sıvıyor. Mevcut fiyatıyla 1,29 dolardan alıcı bulan POPCAT yerine yaklaşan ABD Seçimleri’nden ilham alan DUM tokene yönelen yatırımcı sayısı gün geçtikçe artıyor. 

Gelin birlikte FreeDum Fighters projesini ve yatırımcılara sunduklarını inceleyelim. 

FreeDum Fighters Ön Satışı 200 Bin Doları Aştı

Henüz başladığı ön satış yolculuğunda ilk saatlerden 100 bin dolara ulaşarak balinaların dikkatini çekmeyi başaran FreeDum Fighters, ikinci gününde 200 bin doları aştı. İndirimli fiyatlardan FreeDum Fighters token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşan proje, ABD Seçimleri öncesinde dikkat çekmeyi başardı. 

Piyasa değeri 780 milyon doları aşan siyasi içerikli token projeleri olan Politifi coinler arasında katılan FreeDum Fighters, 5 Kasım’da gerçekleşecek ABD Başkanlık Seçimi yarışını oyunlaştırarak kazanç sağlamayı hedefliyor. Başkanlık yarışında rakip olan Cumhuriyetçi aday Donald Trump ve Demokrat aday Kamala Harris’ten ilham alan proje, hem eğlence hem de para kazanma şansı sunuyor. 

Proje, siyasi gündemle ilgilenen kripto meraklılarını “Magatron” ve “Kamacop 9000” isimli iki karakterle ilgili tahminlerde bulunmaya davet ediyor. Katılımcılar, tartışmalar ve oylamalara katılarak çok zincirli bir kripto para birimi olan DUM token kazanma şansı elde ediyor. 

Trump ve Harris'i temsil eden karakterler, haftalık tartışmalara katılmak için kripto siyasi yelpazesinin her bir köşesinden destek topluyor ve seçim gününe giden yolda şiddetli kampanyaları şakacı bir şekilde yansıtmayı amaçlıyor.

Kullanıcılar, FreeDum Fighters'ın sosyal medya hesaplarında "Maga Makinesi" veya "Adalet Avcısı" için esprili argümanlar üretebiliyor ve kazanan takım, siyasi katılımı gerçek kazanca dönüştüren gizli "hükümet fonları" olan airdrop'ları topluyor. 

Katılımcılar ayrıca iki staking protokolü üzerinden büyük miktarda stake ödülü toplama imkanı da buluyor. Magatron ve Kamacop’un APY oranları aynı PolyMarket anketlerinde olduğu gibi farklılık gösteriyor. Gerçek yarışı önde götüren Trump’ın APY’si mevcut oranıyla yüzde 489,60 olurken rakibinin gerisinde kalan Kamacop’un mevcut APY’si yüzde 1866,91 olarak belirleniyor. 

Tüm bu ekosisteme dahil olma imkanı sunan FreeDum Fighters token satın almak için indirimli ön satışa katılmak gerekiyor. Katılımcılar, projenin native tokeni DUM token aracılığıyla dahil olduğu oylama sisteminde kazanmaları durumunda yine DUM token ile ödüllendiriliyor. 

FreeDum Fighters Token Satın Almak İçin Bilmeniz Gerekenler

Base ağında geliştirilen bir ERC-20 tokeni olan FreeDum Fighters, çoklu zincir mekanizması sayesinde Ethereum, Binance Akıllı Zinciri ve Solana’ya da yayılıyor. Bu çoklu yapı, projenin daha geniş kitleler tarafından benimsenmesine olanak tanıyor. 

Oy verme, ödül kazanma ve çeşitli etkinliklerde yer alma şansı sunan DUM tokenin toplamda 270 milyar adet token arzı bulunuyor ve bu arzın yüzde 40’ı yani 108 milyar adet token, ön satış aracılığıyla erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. 

Tokenlerin yüzde 20’si staking mekanizmasına, yüzde 20’si borsa likiditesine, yüzde 10’u tartışma ödüllerine ve kalan bölüm ise proje geliştirmeye tahsis ediliyor. Borsa listelemeleri öncesinde düşük fiyattan satın alma sunan ön satışa bu kadar fazla token ayrılması, erken dönem yatırımcıları sevindiriyor. 

FreeDum Fighters tokenlerin 4 aşamada yatırımcılarla buluşması planlanıyor. Her aşamada token fiyatı belirli oranlarda artırıldığından projeyi erken benimseyenlerin borsa listeleme anındaki potansiyel kazancı çok daha fazla oluyor. 

Tüm bu aşamalardaki fiyat politikası, şeffaf bir şekilde FreeDum Fighters ön satış sayfasında kripto topluluğu ile paylaşılıyor. Projenin akıllı sözleşmeleri ise Coinsult ve SolidProof tarafından denetleniyor ve bir sorun bulunmadığı bilgisine yer veriliyor. 

Mevcut aşamada FreeDum Fighters token satın almak isteyen yatırımcılar, token başına 0,00005 dolar ödeyerek ön satış etkinliğine katılabiliyor. Şu ana kadar satılan token sayısı 4 milyarı aşarken bir sonraki aşamada DUM token fiyatının, 0,000075 dolara yükselmesi planlanıyor. Üçüncü aşamada DUM token fiyatı 0,0001 dolar ve son yani dördüncü aşamada ise DUM token fiyatı 0,000125 dolara çıkıyor. 

Çoklu zincir yapısı ödeme konusunda da kolaylık sağlıyor. Minimum 5 dolarlık yatırım yapma koşulu bulunan ön satışa katılmak isteyen yatırımcılar, ETH, BNB, BASE, SOL, USDT veya USDC kullanarak ödeme yapabiliyor.