Solana 1000 dolara ulaşırsa Shiba Inu'dan bir sıfır silinebilir

Solana'nın 1000 dolara yükselmesinin etkisi meme coin piyasasına yayılırsa Shiba Inu fiyatından bir sıfır gidebilir.

Özellikle, daha geniş kripto para piyasası, çoğu varlığın kaybedilen değerleri geri kazanmasına yardımcı olan bir önceki toparlanma hamlesinin ardından dirençle karşı karşıya. Örneğin, Solana 23 Eylül'de 142$ gibi düşük bir seviyeden yükselişe geçerek 157$ fiyat bölgesine ulaştı.

Kripto Piyasaları Korelasyonu

Dahası, Shiba Inu da yükseliş trendinden yararlanarak %43'lük devasa bir fiyat artışı kaydetti ve son piyasa toparlanmasında en büyük kazanç sağlayanlardan biri oldu. Bu ralli, SHIB'nin Haziran ayından bu yana ilk kez 0,00002$ fiyat bölgesini yeniden test etmesini sağladı.

Ancak, piyasalar bir barikatla karşılaştığından, Shiba Inu 0,00002 $ seviyesini kararlı bir şekilde aşmayı başaramadı. Buna ek olarak, Solana da 160 $ psikolojik seviyesine doğru ilerleyemeyerek bir akış durumuna girdi.

İlginç bir şekilde, çok sayıda analist son hamlenin olacakların habercisi olduğuna inanıyor. Bazıları bu toparlanmanın devam eden boğa koşusunun ikinci ayağını tetiklemesini bekliyor. Bağlam açısından, bu boğa koşusunun ilk ayağında, Solana 210 $ 'a yükselirken, SHIB Mart ayında 0.000045 $' a yükseldi.

Solana 1.000 Dolara Ulaşırsa Shiba Inu Fiyatı

Piyasa genelinde yakın zamanda bir dalgalanma yaşanacağı konusunda fikir birliği olsa da, fiyat hedefleri farklı analizlerde değişiklik gösteriyor. Örneğin, piyasanın deneyimli isimlerinden Ali Martinez Temmuz ayında Solana'nın 1.000$ fiyat seviyesini hedeflediğini öngörmüştü. Ayrıca, geçen ay, önemli bir tüccar olan Conor Kenny, SOL için 1.000 $ + fiyat öngördü ve bunu “gerçekçi bir tahmin” olarak nitelendirdi.

Solana'nın bu 1.000 dolarlık fiyata ulaşması için boğaların daha geniş kripto piyasasından yeterli destek alması gerekecek. Özellikle de en büyük kripto varlığı olan Bitcoin (BTC) tarafından kaydedilen bir yükseliş trendi ve ardından piyasanın geri kalanından SOL'un yararlanabileceği bir yükseliş tepkisi gerektirecek.

Böyle bir durumda, Shiba Inu gibi diğer altcoinler de yükseliş dalgalanmaları kaydedebilir. Örneğin, boğa koşusunun ilk ayağında, Solana ve SHIB gibi varlıklar piyasa rallisinden yararlandı. Dahası, CoinMarketCap'ten alınan veriler SOL ve SHIB'nin, SHIB kısa süre önce fırlamadan önce birbirleriyle birlikte hareket ettiğini doğruluyor.

Solana'nın 1.000 $ seviyesine ulaşması için %536'ya kadar yükselmesi gerekecek. Bu gerçekleşirse ve SHIB daha geniş pazarın yönünü takip ederse, fiyatı benzer bir %536 veya daha fazla yükselebilir.

Shiba Inu mevcut değerinden %536 yükselirse, 0,0001226$'a ulaşacak ve önde gelen bir sıfırı silecek. Ancak, daha yüksek volatilitesi göz önüne alındığında SHIB'nin böyle bir senaryoda potansiyel olarak daha da yükselebileceğini belirtmek önemli. Buna rağmen, köpek temalı tokenın %563'lük artıştan daha az etkileyici bir büyümeye tanık olma olasılığı da mevcut.