Toncoin'e büyük ilgi: Arzı 13 kat arttı, 6 dolar hedefe oturdu

TON'daki stablecoin arzı 13 kat artarken Toncoin fiyatı 6 dolarlık geri dönüşü gözlüyor.

Toncoin fiyatı, genel arz baskısına rağmen TON stablecoin arzındaki yenilenen büyümenin ortasında 6 $ 'a doğru bir toparlanmayı hedefliyor.

Çarşamba günkü ABD işlem seansında, Bitcoin'in 60 bin $'lık bir kırılmaya yaklaşmasıyla kripto piyasası düşüş eğilimi gösterdi. Çoğu büyük kripto para biriminin yanı sıra Toncoin fiyatı da aşağı yönlü baskıyla karşılaşarak gün içi %1,5'lik bir kayıp kaydetti ve 5 dolarlık bir destek kırılmasına yaklaştı.

Peki TON blok zinciri stabilcoin arzında yenilenen bir büyümeye tanık olurken düşüş momentumu potansiyel bir tersine dönüş için stabilize olacak mı?

Telegram'ın kurucusu Pavel Durov'un tutuklanması ve etrafındaki yasal dramanın ardından, TON ağı dayanıklılık belirtileri gösteriyor. Messari kaynaklı kripto meraklısı Nick Garcia'ya göre, TON Blockchain'deki stabilcoin arzı, tutuklamadan bu yana% 25 arttı ve Nisan ayından bu yana genel olarak 13 kat yükseliş gösterdi.

Bu artış, Durov'un tutuklanmasını çevreleyen türbülansa rağmen TON ekosisteminde yenilenen bir ilgi ve büyümeyi vurguluyor. Artan stabil coin arzı genellikle likiditeyi ve ağ kullanımını artırarak, işlem ücretleri ve stake etme için bir yardımcı token olarak Toncoin'e olan talebi potansiyel olarak artırır ve böylece fiyat artışını destekler.

DefiLlama'ya göre, TON'un kilitlenen toplam değeri (TVL) geçtiğimiz ay 317,2 milyon dolardan 402 milyon dolara yükselerek %26'lık bir büyümeyi yansıtarak kayda değer bir artış yaşadı. Artan TVL ise merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerine katıldığına işaret ediyor.