Trump Kazanırsa Kripto Piyasasında Patlama Mı Yaşanacak? Balinaların Gözü Şimdiden 8 Milyon Doları Aşan WienerAI'da!

Trump, ABD Başkanı olduğu sürece asla bir Merkez Bankası Dijital Para Birimi (CBDC) olmayacağına dair söz verdi. 

Kripto dünyası eski ABD Başkanı ve 2024 seçimleri için Cumhuriyetçilerin adayı olan Donald Trump’ın Bitcoin ile ilgili açıklamaları sonrasında hareketlendi. 

Bitcoin Konferansı’nda konuşan Trump, yeniden seçilmesi halinde ABD’yi gezegenin kripto başkenti ve dünyanın Bitcoin süper gücü yapmayı planladığını söyledi. Bitcoin’in aya gittiğini ve ABD’nin bu konuda öncülük etmesini istediğini dile getiren Trump, mevcut düzene de eleştiriler yağdırdı. 

Trump, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler’i göreve geldiği gün kovacağını ve yeni bir SEC başkanı atayacağını söyledi. Biden hükümetini de eleştiren başkan adayı ve eski başkan, göreve gelir gelmez kuracağı Bitcoin ve kripto başkanlık danışma konseyinin müjdesini verdi.

Göreve başlaması durumundaki ilk 100 gün içerisinde bu konseyin düzenleyici yönetmelikler hazırlayarak işe başlayacağını söyleyen Trump, ABD Başkanı olduğu sürece asla bir Merkez Bankası Dijital Para Birimi (CBDC) olmayacağına dair söz verdi. 

Trump’ın açıklamaları sonrasında kripto meraklıları, Trump kazanırsa bir kripto patlaması yaşanır mı sorusunu sormaya başladı. Suikast girişimi sonrasında oylarını artıran Trump’ın Kasım ayında gerçekleşecek seçimlerde kazanması durumunda yaşanacak olası bir ralliye hazırlıklı olmak isteyen yatırımcılar, soluğu ön satış projelerinde aldı. 

Düşük fiyatlarla yatırım yapma şansı sunan ön satış coinleri arasında öne çıkan projelerden biri WienerAI oldu. Gelin birlikte projeyi inceleyelim ve WienerAI token satın almak için bilmeniz gerekenlere göz atalım. 

WienerAI Token 8 Milyon Doları Aştı

Yapay zeka destekli bir kripto projesi WienerAI ekibinin erken dönem yatırımcılar için düzenlediği ön satış etkinliğinde şu ana kadar toplanan fonlar 8 milyon doları aşıyor. Ön satışın son günlerine ulaşan projede yatırımcılar, indirimli fiyatlardan faydalanmak için adeta birbiriyle yarışıyor. 

WienerAI token, popüler bir köpek temalı meme coin olmasının yanı sıra işlevsellik de sunmayı amaçlıyor. Katılımcılarına Sosis Ordusu adını veren proje, yapay zekadan aldığı güç ile token sahiplerinin kripto yatırım kararlarını desteklemek istiyor. 

Blok zinciri teknolojisini yapay zeka ile bir araya getiren WienerAI platformunun merkezinde WAI token yer alıyor. En gelişmiş teknolojilerle donatılan WAI tokenler, kripto yolculuğunda destek olmanın yanı sıra kazanç elde etme fırsatı sunuyor. 

İndirimli fiyatlardan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılar, borsa listelemeleri öncesinde gerçekleşen ön satış etkinliğine akın ediyor. Topluluk odaklı projenin yüksek APY sunan staking özelliği gibi avantajlara sahip olması, ön satışa gösterilen ilgiyi artırıyor. 

Düşük Fiyatlardan WienerAI Satın Almak İçin Son 1 Gün

Şu ana kadar WienerAI token satın alan yatırımcılar heyecanla borsa listelemelerinin gerçekleşmesini ve WAI token fiyatının aya gitmesini bekliyor. Son fırsatlardan yararlanmak isteyen yatırımcılar için ise hala kısa bir zaman dilimi bulunuyor. 

Ön satış sayfasında devreye alınan geri sayım aracına göre düşük fiyatlardan WienerAI token satın almak için yatırımcıların son 1 günü bulunuyor. 

Kripto piyasasında yaşanacak olası bir boğa koşusunda ralli yapma ihtimali yüksek kabul edilen WienerAI token, gelecek vadeden meme coinler arasında yer alarak balinaların da radarına giriyor. 

WAI token ön satışının bitmesine günler kala 370 bin dolarlık WAI token satın alınmış olması, projenin balinaların takibinde olduğunu gösteriyor. Balinaların tecrübesinden ve yarattığı hareketlilikten faydalanmak isteyen yatırımcılar, düşük fiyatlı ön satışa yöneliyor. 

WienerAI Token Borsa Listelemelerine Hazır

Borsa listelemeleri için artık neredeyse saatler sayan WienerAI tokenin, 69 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 30’u düşük fiyatlar ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. Yüzde 20’lik kısım pasif gelir elde etme imkanı sunan staking mekanizmasına, yüzde 20’si topluluk ödüllerine, yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine ve yüzde 10’u ise DEX ve CEX listelemelerine ayrılıyor. 

Ethereum blok zinciri üzerinde geliştirilen WienerAI tokenler, Proof of Stake (PoS) mekanizmasını kullanıyor. Bu mekanizma, katılımcıların staking avantajlarından faydalanarak pasif gelir elde etmesine olanak tanıyor. 

Düşük fiyatlardan WAI token satın alma imkanı bulan yatırımcılar, mevcut haliyle yüzde 127 olan APY’den faydalanmak için tokenlerini kilitlemeyi seçiyor. Şu ana kadar stake edilen WAI token sayısı 8 milyarı aşarken ETH bloğu başına ödül 3938 WAI token oluyor. 

WAI token ön satışının son günlerini yaşarken sabit fiyattan satın alma şansı için zaman daralıyor. Borsa listelemeleri sonrasında token fiyatının ne şekilde hareket edeceğini tahmin etmek mümkün olmadığından yatırımcılar, mevcut fiyattan satın alım yapmak için hızlı davranıyor. 

Listelemelere 1 gün kala WAI token 0,00073 dolardan alıcı buluyor. Hem popüler bir kripto coin olma hem de işlevsellik sunma amacıyla geliştirilen WAI tokenler, kripto meraklısı yatırımcıları bekliyor. 

Kripto dünyasına adım atmak isteyen yatırımcıların veya yatırım kararları konusunda zaman kazanmak isteyen deneyimli kriptocuların radarında olan WienerAI tokenler, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile fiyatlar yükselmeden satın alınabiliyor.