Türk İlaç'tan (TRILC) yeni iş sözleşmesi 

Turk İlaç ve Serum Sanayi Anonim Şirketi üretimine yeni başlayacağı ürünün satışı için Ozon Sağlık Ürünleri Anonim Şirketi ile anlaşma imzaladı. 

Turk İlaç ve Serum Sanayi Anonim Şirketi üretimine yeni başlayacağı ürünün satışı için Ozon Sağlık Ürünleri Anonim Şirketi ile anlaşma imzaladı. 

Turk İlaç ve Serum Sanayi Anonim Şirketi ile Ozon Sağlık Ürünleri Anonim Şirketi arasında Ozon terapisinde kullanılan 250 ml mikro gözenekli vakumlu sitratlı şişe ürününün üretimi için iş anlaşması imzalandı.

Türk İlaç söz konusu üretim ile ilgili tüm yatırım ve sertifikasyon süreçlerini tamamladığını belirterek, uluslararası pazardaki takribi satış fiyatı 4 euro olan ürünün yıllık 12 milyon adet üretim kapasitesi bulunduğunu dile getirdi. 

Kurumun KAP'ta yayınlanan açıklamasında şu ayrıntılara yer verildi; 

"Turk İlaç ve Serum Sanayi Anonim Şirketi ile Ozon Sağlık Ürünleri Anonim Şirketi arasında Ozon terapisinde kullanılan 250 ml mikro gözenekli vakumlu sitratlı şişe ürününün üretimi için iş anlaşması imzalanmıştır.

Anlaşma çerçevesinde belirlenen yükümlülüklere göre; bahsi geçen ürün, Turk İlaç ve Serum Sanayi'ne ait tesislerde üretilecek olup üretim ile ilgili tüm yatırım ve sertifikasyon süreçleri tamamlanmıştır. Derhal üretimine başlayacağımız ürünle ilgili dünya genelindeki tüm ihracat hakları şirketimize aittir. Şirketimiz üretim, satış ve pazarlama konusunda tam ve tek yetkili durumdadır.

Uluslararası pazardaki takribi satış fiyatı 4€ olan ürünün tesisimizde yıllık 12 milyon adet üretim kapasitesi bulunmaktadır. Gelecek yurtiçi ve yurtdışı siparişlere göre ürünün satışından elde edilecek gelirlerin şirketin cirosuna, ihracat gelirlerine ve karlılığına olumlu katkı sağlayacağı öngörülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla arz olunur."