Uşak Seramik (USAK) hisselerinde ortak alımı 

Uşak Seramik (USAK) ortaklarından Tanışlar Yapı şirketin hisselerinde gerçekleştirdiği alımları açıkladı.

Uşak Seramik ortaklarından Tanışlar Yapı Malzemeleri İnşaat Petrol Maden Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Uşak Seramik hisselerinde bugün gerçekleştirdiği alımları açıkladı. 

Tanışlar Yapı Malzemeleri İnşaat Petrol Maden Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına MKK'ya bir açıklama gönderen Yönetim Kurulu Üyesi Harun Tanış, şirketinin, Uşak Seramik hisselerinde bugün 11,86-11,96 TL fiyat aralığından toplam 1 milyon adet hisse alımı yapıldığını ifade etti. Bu alımların ardından, Tanışlar Yapı'nın Uşak Seramik hisselerindeki payı yüzde 19,85 seviyesinden yüzde 20,26 seviyesine yükseldi. 

Harun Tanış'ın KAP'ta yer alan MKK açıklamasında şu ayrıntılara yer verildi; 
"26/09/2024 - 26/09/2024 tarihinde UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 11,86 - 11,96 TL fiyat aralığından 1.000.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 26/09/2024 tarihi itibariyle %20,26 sınırına ulaşmıştır /aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.


Ad Soyad / Ticaret Unvanı :    TANIŞLAR YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT PETROL MADEN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı :     HARUN TANIŞ

Görevi :    YÖNETİM KURULU ÜYESİ"