XRP 100 Dolar Olur Mu? Ripple Alternatifi Coinler Hangileri?

XRP 100 dolara ulaşır mı sorusuna yanıt aranıyor. Bazı analistler bu soruya iyimser yanıtlar veriyor.

Ripple’ın kripto parası XRP topluluğu içindeki çok sayıda kripto analisti XRP'nin gelecekteki fiyatına ilişkin tahminlerini sunmaya devam ediyor. En çok da XRP 100 dolara ulaşır mı sorusuna yanıt aranıyor. Bazı analistler bu soruya iyimser yanıtlar veriyor.

Kripto para analisti ve XRP topluluğunda etkili bir figür olan Crypto Assets Guy isimli X (daha önce Twitter) kullanıcısı, kendi hesabında XRP'nin 3-5 yıllık bir zaman dilimi içinde 100 dolar değerine ulaşma kapasitesine sahip olduğunu bildirdi. Buna göre, her bir token bu zaman içinde 100 dolar değerine ulaştığında 10 bin XRP tutan bir kişinin 1 milyon dolar kazanabileceği görülüyor.  

Bazıları analistin tahminine katılıyor gibi görünürken, bazıları XRP'nin özellikle kurumsal çıkarlar nedeniyle o zamandan çok önce 100 doları kırması gerektiğini belirtti. Öte yandan, pek çok kişi bu tahmine katılmayarak tokenin o zamana kadar 100 dolara ulaşmasının neredeyse imkânsız olduğunu belirtti.

Ayrıca, yıllar önce benzer tahminler duyduklarını ve hala token fiyatında kayda değer bir artış olmadığını belirttikleri için bu tür tahminlerden bıkmış olduğunu ifade edenler de vardı.

XRP’nin geleceği için farklı düşünceler varken şu sıralar Ripple alternatifi olarak görünen 99Bitcoins (99BTC) ve 5th Scape (5SCAPE) tokenleri yatırımcıların iştahını kabartıyor.

99 Bin 999 Dolarlık BTC Ödülüyle Balinaları Çeken 99Bitcoins Projesi

99Bitcoins (99BTC), yaklaşık bir ay önce ön satış etkinliğini başlattı. Lansman, 2013'ten beri faaliyette olan ve aynı adı taşıyan köklü bir kripto platformu tarafından gerçekleştirildi. Şu ana kadar ise 1,2 milyon dolardan fazla 99Bitcoins token satın alımı gerçekleştirildi.

Platform, geçtiğimiz on yıl boyunca bireyleri Bitcoin ve kripto para sektörünün çeşitli yönleri hakkında eğitti. Şu anda şirket, bu girişimleri önemli ölçüde geliştirecek olan tokenini tanıtma kararı almış oldu.

Projenin en önemli yönü, kullanıcıların öğrenme yoluyla kazanç elde etmelerine olanak tanıması. Sonuç olarak kullanıcılar kripto para alanında bilgilerini genişlettikçe 99BTC tokeni ödüllendirilecekler.

Girişim, bu yılın ilerleyen zamanlarında herkese sınavlar, etiğimler ve diğer kaynakları kapsayan interaktif kripto eğitimine aktif olarak katılma fırsatı sunacak bir platform sunmayı hedefliyor.

Şu anda 99Bitcoins token satın almak isteyenler 0,00105 dolar karşılığında tokeni elde edebiliyor. Ancak ön satış etkinliği aşamalı olduğundan 4 gün içinde bir sonraki aşamaya geçilecek. Bu da token fiyatının artacağı ve ilgili yatırımcıların erken davranması gerektiği anlamına geliyor.

Katılımcılar, topluluğa aktif olarak katılarak 99BTC tokenleri ile ödüllendirilecek ve bu tokenleri ya stake edebilecek ya farklı ödüller karşılığında takas edebilecek ya da tokenle açık piyasada alım satım işlemleri yapabilecekler.

Öte yandan devasa bir airdrop kampanyasının başlatılması da proje etrafındaki heyecanı artırdı. 99BTC'nin ekibi, 99 şanslı topluluk üyesine 99 bin 999 dolar değerinde Bitcoin dağıtacağını bildirdi.

Şimdiden 8 bin 200’ün üzerinde airdrop katılımının gerçekleşmesi, rekor kıracak bir etkinlik olmaya aday görünüyor.

5th Scape, Gelişmekte Olan İki Sektörün Lideri Olma Hedefiyle Geliyor

5th Scape (5SCAPE) adlı sanal gerçeklik (VR) projesi, ön satışında toplam 6 milyon dolar toplama hedefine yaklaştı. Ön satış sona erdikten sonra listeleme fiyatının 0,01 dolar olarak düşünülmesi, 1 doların altında gelecek vadeden coin’leri arayan yatırımcıları projeye çekmesine yol açtı. Çünkü şu anda 5SCAPE token satın almak isteyenler 0,00327 dolar gibi bir fiyatla tokeni elde edebiliyor.

Sanal Gerçeklik (VR), Apple Vision Pro ile Apple ve Meta Quest 3 ile Oculus gibi büyük oyuncuların öncülüğünde hızla gelişen ve yükselen bir sektör.

Ancak 5th Scape, kendi özel VR kulaklıklarını ve oyun koltuklarını yaratarak bu endüstri liderlerine merkeziyetiz bir alternatif olarak kendini kabul ettirmeye çalışıyor. Yapay zeka coin’lerindeki mevcut artış göz önüne alındığında, bu gelişen sektörle ilişkili girişimlerin oldukça karlı olabileceği de görülüyor.

Projenin erken dönemdeki heyecanı, sanal gerçeklik ve oyunların birleştiği noktadaki konumuna bağlanıyor. Web sitesinde belirtildiği gibi, 5th Scape sanal alemin sınırsız olanaklarından tam olarak yararlanmayı amaçlıyor.

Proje, savaşlardan okçuluğa, hızlı yarışlardan sürükleyici sporlara kadar son derece gerçekçi deneyimler sunarak oyun endüstrisini dönüştürmek için VR ve AR teknolojilerini kullanmayı amaçlıyor.

Bu özel kullanım durumunun dikkat çekici yönü hem sanal gerçeklik hem de oyun endüstrilerinin şu anda gelişimin erken aşamalarında olması ve muazzam bir büyüme yaşaması gerçeğinde yatıyor. Bu durum, yeni kripto paranın önemli kazanımlar elde etmesi için önemli bir fırsat sunuyor.

5SCAPE token, 5th Scape ekosisteminin kilit noktası olarak konumlandırılıyor. Bu token, takaslar ve sahiplerine ödüller sağlamak için bir araç olarak hizmet ediyor.

Bu tokenin faydaları arasında ise 5th Scape ekosistemine ömür boyu sınırsız erişim, oyun içinde özel avantajlar, yeni özelliklere erken erişim, toplulukla iletişim kurma fırsatı bulunuyor. Birçok analist projeyi umut verici olarak nitelendiriyor.