2024 bitmeden fiyatının iki katılan çıkması beklenen 5 altcoin

2024 bitmeden fiyatının iki katılan çıkması beklenen 5 altcoin

2024 yılı sona ermeden %100 getiri sağlaması kuvvetle muhtemel 5 altcoin'i bir araya getirdik.

A+A-

Ethereum, Cardano, Tron, Avalanche ve Solana merkezi olmayan finans piyasasını geliştiriyor. Her birinin kendi kullanım alanları ve hedef kitleleri var. Bu coinler, dijital alanın gelişimi, güvenliği ve genişlemesiyle ilgili trendleri ve parametreleri belirleyen pazar liderleri ve geliştiricileri olarak öne çıkıyor.

Ethereum

  • Güncel fiyat:$2,524.55
  • Piyasa değeri:$303.7B

Ethereum (ETH) 2015 yılında yaratıldı ve bu tarihe kadar, ilerleme ve büyüme için çabalayan blok zinciri kapsamındaki kilit organizmalardan biri olmaya devam ediyor. Piyasa değerine göre, Ethereum en büyük ikinci kripto para birimi ve dApp'ler oluşturmak için akıllı sözleşmeler fikrini geliştirmesiyle biliniyor.

Cardano

  • Güncel fiyat:$0.3486
  • Piyasa değeri: 12,5 milyar $

2017'de başlatılan bir proof-of-stake blockchain platformu olan Cardano (ADA), güvenlik ve sürdürülebilirliğe olan eğilimi nedeniyle tüm bu yıllar boyunca odak noktası olmaya devam etti. Node 9.0 ve hard fork Chang dahil olmak üzere Cardano güncellemelerinin mevcut hızı, ağ üzerinde merkezi olmayan kontrol sağlamayı amaçladıkları için eşit derecede önemli. Bu gelişmelerin ve Cardano topluluğunun aktif katkılarının birleşimi, zamanı geldiğinde büyük ölçekli kullanıma ve büyümeye dönüşmeli.

Tron

  • Güncel fiyat:$0.1584
  • Piyasa değeri: 13,7 milyar dolar

Tron (TRX), 2017 yılında başlayan içerik oluşturucular için kendi araçlarını piyasaya sürerek içerik sahibi şirketleri veya aracıları ortadan kaldırmayı amaçlayan blok zinciri tabanlı bir içerik platformu. İlk olarak Ethereum Ağı üzerinde geliştirilmiş olmasına rağmen Tron, dApp'lere daha verimli hizmet verebilmek için kendi temel ağına taşındı.

Sistem, içerik oluşturucuların bu aracılar üzerinden hareket etmeden eserlerinden kazanç elde etmelerini sağlıyor. Tron blok zinciri, özellikle kişisel eğlence alanında birçok geçerli dApp türünün çalışmasını destekliyor ve platformun gelişimi, birçok güçlü kontrol ve aktif geliştirici topluluklarının varlığına rağmen devam ediyor.

Avalanche

  • Güncel fiyat:$23.15
  • Piyasa değeri: 9,3 milyar dolar

2020'de başlatılan bir katman zinciri olan Avalanche (AVAX), Akıllı sözleşmeler oluşturmak için en köklü ağ olarak Ethereum'u yerinden edecek gibi görünüyor. Avalanche ile ilgili en önemli özelliklerden biri, sistemin ölçeklenebilirlik sınırına bakılmaksızın maksimum 6.500 işlemi gerçekleştirebildiği yüksek işlem sayısı. Farklı paydaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere ağ, kendi amaçlarına hizmet eden üç bağımsız blok zincirinden oluşuyor. Büyük DeFi projelerinde dağıtım konusunda Avalanche başarılı oldu.

Solana

  • Güncel fiyat:$137.77
  • Piyasa değeri:$64.2B

Solana (SOL), öncelikle ölçeklenebilen merkezi olmayan finansa adanmış bir blok zinciri platformu. 2020 yılında piyasaya sürülen platform, kanıtlanmış geçmişi ve işlem işleme için hisse kanıtı ile birleşik bir fikir birliği modeli benimsiyor.

Bu, hem perakende hem de büyük kurumsal yatırımcıların ilgisini çekti. Solana, merkezi olmayan finansın kapsamı olan merkezi olmayan uygulamaların yapılmasına da izin veren protokolü aracılığıyla bunu kolaylaştırarak merkezi olmayan finansın kapsamını genişletmeyi amaçlıyor. Solana, diğer mimarilerde daha fazla gelişmeyi teşvik etmek için hala aktif olmak yerine, blok zincirinin yırtıcı alanındaki devlerden biri oldu.

*Yatırım tavsiyesi içermez

İlgili Haberler