ABD Seçimleri Kripto Yatırımlarını Canlandırdı: Bu Coinler Radarda!

ABD Seçimleri Kripto Yatırımlarını Canlandırdı: Bu Coinler Radarda!

Trump’ın Kamala Harris’in önüne geçmesi, kripto paralara yükseliş getirirken Bitcoin 65 bin dolar bandına çıktı. 

A+A-

ABD seçimleri kripto piyasası üzerinde doping etkisi yarattı. 5 Kasım’da gerçekleşecek ABD Başkanlık Seçimi yarışında Donald Trump’ın Kamala Harris’in önüne geçmesi, kripto paralara yükseliş getirirken Bitcoin 65 bin dolar bandına çıktı. 

 

PolyMarket anketleri, eski başkan ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump lehine dönüyor. Trump’ın oy oranının yüzde 53,8 olarak ölçülmesine karşın mevcut Başkan Yardımcısı ve Demokrat aday Kamala Harris’in oyları yüzde 45,5’i geçmiyor. Trump’ın oylarının yükselişi ise kripto piyasasına yarıyor. 

 

Aday Trump ve ailesinin geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı DeFi token ve Trump’ın ABD’yi kripto süper gücü yapma planları ile desteklenen kriptolar yükseliş yaşıyor. Bitcoin başta olmak üzere tüm kriptolar ivme kazanırken Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcı sayısında da artış gözlemleniyor. 

 

CoinShares haftalık raporuna göre kripto fonları net 407 milyon dolarlık yatırım alırken Bitcoin fonları, 419 milyon dolarlık girdi ile en çok yatırım alan kripto oldu. Lider altcoin Ethereum fonları geçtiğimiz hafta 29 milyon dolarlık çıkış görürken satışlar bu hafta 10 milyon dolarda kaldı. Altcoin fonlarına da girişler tespit edildi: Solana fonları 600 bin dolar, Tron 200 bin dolar ve Litecoin 100 bin dolar giriş gördü. 

 

CoinMarketCap verilerine göre bu yazı yazıldığı saat itibarıyla lider kripto BTC, 65 bin dolar bandından işlem görüyor. Trump’ın seçilmesi durumunda ralli bekleyen yatırımcılar, düşük fiyatlarla satın alma imkanı sunan ön satış coinlerine yöneliyor. 

Balinalar Uyardı - Pepe Unchained 19,5 Milyon Dolara Ulaştı

Balina hareketliliği ile ilgili bilgi paylaşımı yapan Whale Insider isimli popüler X hesabının piyasa değeri açısından takip edilmesi gereken coinler listesinde birinci sıraya PEPE’yi koyması, Pepe Unchained tokene ivme kazandırdı. PEPU coin ön satışında toplanan fonlar, FOMO’nun etkisiyle 19,5 milyon dolara dayandı. 

 

Pepe Unchained tokene bu kadar yoğun ilgi gösterilmesinin başlıca sebepleri arasında PEPE’yi kendi zincirine kavuşturması yer alıyor. PEPE’yi Katman-2 teknolojisi ile buluşturan proje, Ethereum ağının hantallığına karşın daha hızlı işlem ve daha düşük işlem ücreti gibi avantajlar sunuyor. 

 

Borsa listelemelerinde Binance gibi büyük borsalara aday gösterilen PEPU coin, balina hareketliliğinin de etkisiyle emin adımlarla hedefe doğru ilerliyor. Listelemeler öncesinde düşük fiyattan yatırım yapmak isteyenler, mevcut dilimde 0,00998 dolar ödeyerek PEPU coin satın alabiliyor. Yatırımcılar dilerse staking ödülleri ve yüksek APY’den de faydalanabiliyor. 

Meme Coinler Yükselişte - Crypto All-Stars İvme Kazandı

Meme coin piyasası hareketli günlere sahne oluyor. BABYDOGE ve BRETT yatırımcısının yüzünü güldürürken meme coin staking sunan Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcı sayısı da giderek artıyor. 

 

STARS token ve MemeVault isimli platformu ile yatırımcılara meme coin staking imkanı tanıyan projenin indirimli ön satış etkinliğinde toplanan fonlar 2,3 milyon dolara ulaşıyor. İndirimli fiyattan STARS token satın alma şansını değerlendirmek isteyen yatırımcılar, yüksek APY ve staking ödülleri ile de ilgileniyor. 

 

DOGE, SHIB ve TURBO gibi popüler meme coin varlıkları pasif bir şekilde saklamak yerine stake etmek isteyen yatırımcılar, MemeVault’un sunduğu bileşik staking özelliğinden faydalanabiliyor. Çoklu zincirlerle çalışabilen MemeVault, olası bir ralli beklerken kazanç elde etme imkanı sunuyor. 

 

Projenin teknik analiz dokümanına göre yatırımcılar şimdilik, Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Brett, Mog Coin, Milady, Turbo, Toshi, Coq Inu ve Bonk gibi meme coinleri stake edebiliyor. Projenin native tokeni STARS token hold edenler ise staking ödüllerini üç katına kadar çıkarabiliyor. 

 

STARS token mevcut aşamada 0,0015007 dolardan alıcı buluyor. Katılımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemlerinin yanı sıra FLOKI, PEPE, SHIB ve DOGE ile de ödeme yapabiliyor. Projenin APY’si ise yüzde 651 gibi yüksek bir oranda oturuyor. 

Topluluk Odaklı Flockerz Token 500 Bin Dolara Yaklaştı

İndirimli fiyatlardan Flockerz token satın alma imkanı sunan ön satış etkinliğinde toplanan fonlar 500 bin dolara yaklaşıyor. Topluluk odaklı kripto projesi Flockerz, gerçek bir merkeziyetsiz ekosistem kurmaya geliyor. 

 

Mevcut aşamada 0,0057699 dolardan satışa sunulan Flockerz token, halkların meme coini olarak tanıtılıyor. Oy Ver ve Kazan özelliği ile dikkat çeken projenin merkezinde Flocktopia isimli merkeziyetsiz bir organizasyon bulunuyor. 

 

Flocktopia katılımcılarının her biri eşit haklar ile donatılıyor. Lider gereksinimini ortadan kaldıran platformu kullananlar, oy vererek projenin geleceğini şekillendiriyor. Katılımcılar FLOCK tokeni sadece yönetişim amaçlı kullanmıyor, aynı zamanda oy verdikçe FLOCK token kazanma şansı da elde ediyor. Yani kullanıcıların hem projenin seyriyle ilgili aktif bir rolü bulunuyor hem de bu rol sayesinde gelir elde edilebiliyor. 

 

Viral popülerliğin yanı sıra gerçek bir işlevsellik de sunan FLOCK token, kuş temalı meme coin projeleri arasında ön plana çıkıyor. Ön satışa katılmak isteyenler, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanarak düşük fiyattan FLOCK token satın alabiliyor. 

İlgili Haberler