ABD’den Gelecek Veriler Kripto Paraları Nasıl Etkileyecek? Flockerz 1 Milyon Dolara Koşuyor!

ABD’den Gelecek Veriler Kripto Paraları Nasıl Etkileyecek? Flockerz 1 Milyon Dolara Koşuyor!

Powell’ın konuşması ve cuma günü açıklanacak tarım dışı istihdam verileri öncesinde piyasalar belirsizlik yaşıyor

A+A-

 

Kripto para dünyası bu hafta ABD’den gelecek verileri bekliyor. ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell’ın konuşması ve cuma günü açıklanacak tarım dışı istihdam verileri öncesinde piyasalar belirsizlik yaşıyor. 

Geçtiğimiz hafta 66 bin dolar bandına yükselen Bitcoin, bu haftaya düşüşle paylaşarak 63 bin dolara kadar geriledi. Lider altcoin Ethereum da benzer bir şekilde performans göstererek yüzde 3’e yakın düşüş yaşarken yatırımcılar, yeni tanıtılan Flockerz token satın almak için şimdiden kolları sıvadı. 

FED Başkanı Powell’in yapacağı konuşmada ekonomik görünüme dair değerlendirmelerde bulunması ve FED’in para politikası hakkında ipuçları vermesi bekleniyor. Bununla birlikte SOFA.org’un Insights Başkanı Augustine Fan’a göre Powell’in piyasa üzerinde önemli bir etki yaratacak açıklamalarda bulunması düşünülmüyor. 

ABD’den gelecek tarım dışı istihdam verilerinin yanı sıra bu hafta gerçekleşecek ilk ve muhtemelen tek başkan yardımcısı münazarası da piyasalara heyecan yaratıyor. 5 Kasım tarihi yaklaşırken ABD seçimlerine dair beklentiler bıçak sırtında kalmaya devam ediyor. 

Kongrenin bölünmüş durumda olması ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump’ın kaybetmesi durumunda sonuçlara itiraz etme ihtimalinin yüksekliği, hem seçim öncesinde hem de sonrasındaki belirsizlik beklentisini artırıyor. 

Kripto para piyasası ABD başta olmak üzere küresel politik olaylara paralel bir seyir izlerken yatırımcılar dipten satın almaya yöneliyor. 1 doların çok altında yatırım yapma imkanı sunan ön satış coinleri, bu dönemde ön plana çıkıyor. 

Flockerz Token Ön Satışı Hızlı Başladı - Flockerz Nedir?

Kripto piyasasına hızlı giriş yapan ve indirimli fiyatlardan Flockerz token satın alma imkanı tanıyan ön satış etkinliğinde toplanan fonlar 1 milyon dolara koşuyor. Meme coin dünyasının yeni oyuncusu olan Flockerz token, topluluk odaklı yaklaşımı ile dikkat çekiyor. 

Flockerz ekibi, merkeziyetsizliği yeniden tanımlamayı amaçlıyor. Projenin merkezinde FlockTopia isimli bir oluşum yer alıyor. FlockTopia katılımcıları projenin gidişatını aktif bir şekilde belirleyebiliyor. 

 

Proje ekibi, kripto dünyasını yeni bir konsept ile tanıştırıyor: Vote-To-Earn (VTE) yani Oy Ver ve Kazan. Bu sayede token sahipleri hem karar verme sürecinin parçası oluyor hem de bu katılımları sebebiyle ödüllendiriyor. Yönetişim yapısı ile dikkat çeken proje, her bir hak sahibine söz vermeyi garantiliyor ve topluluk iş birliğini teşvik ediyor. 

Merkezi bir liderlik modelini ortadan kaldıran Flockerz ile yatırımcılar, yeni fikirler önerebiliyor ve önemli sorulara oy vererek projenin geleceğini şekillendirebiliyor. Tüm bu ekosistem, sürdürülebilir bir ortam yaratmak için geliştiriliyor. 

Flockerz Token Satın Almak İçin Bilmeniz Gerekenler

Sadece viral popülerlik değil gerçek bir topluluk odağı hedefiyle hareket eden Flockerz token satın almak için düzenlenen ön satış yoğun ilgi görüyor. Ön satışın ilk aşamalarında olması, en düşük fiyatlardan yararlanmak isteyen yatırımcıları harekete geçiriyor. 

Flockerz token, şeffaflığı ve güvenliği ile bilinen Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen bir ERC-20 tokeni olarak karşımıza çıkıyor. FLOCK sembolüne sahip meme coinin toplamda 12 milyar adet token arzı bulunuyor. FLOCK tokenlerin yüzde 20’si indirimli ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. Proje ekibi ön satış etkinliğinde 14 milyon 580 bin 413 dolar fon toplamayı ve borsa listelemeleri sonrasında 72 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri yaratmayı hedefliyor. 

FLOCK tokenlerin yüzde 20’si pazarlama, yüzde 25’lik dilimi Flock Vault adı verilen ve katılımcıları ödüllendirmeye yarayan merkeziyetsiz bir kasa, yüzde 25’i staking özelliği ve yüzde 10’u ise CEX ve DEX listelemeleri için ayrılıyor. 

 

Ön satış için ayrılan 2 milyar 400 milyon adet FLOCK token, aşamalı bir strateji ile yatırımcılara sunuluyor. Her aşamada token fiyatı arttığından erken yatırımcılar çok daha fazla avantaj elde ediyor. 

FLOCK token ön satış etkinliğinde 50 aşama bulunuyor. Her bir aşamaya tokenlerin yüzde 2’sine denk gelen 48 milyon token tahsis ediliyor. İlk aşamada token fiyatı 0,0055 dolar iken son aşamaya geldiğimizde bu fiyat, 0,00668830 dolara yükseliyor. Mevcut yani sekizinci aşamada yatırımcılar, 1 FLOCK token satın almak için 0,0056559 dolar ödüyor. Bir sonraki aşamada bu fiyatın 0,0056785 dolara yükselmesi planlanıyor. 

FLOCK Token Yüzde 7880 APY İle Heyecan Yaratıyor

Oy Ver ve Kazan mekanizması ile gerçek bir merkeziyetsiz ekosistem yaratmayı amaçlayan FLOCK token sahipleri, yüksek APY ve ödüller sunan staking mekanizması ile pasif gelir elde edebiliyor. 

Henüz ön satışın başlarında olmasına ve zamanla azalacak olmasına rağmen mevcut oranıyla yüzde 7880 APY sunan FLOCK token staking özelliği, yatırımcılardan alkış alıyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısı 22 milyonu aşarken ETH bloğu başına ödül ise 684,93 FLOCK token olarak belirleniyor. 

Akıllı sözleşmesi Coinsult tarafından denetlenen FLOCK token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT ve BNB haricinde kart işlemleri kullanarak da ön satış etkinliğine katılabiliyor.