Alnus Yatırım model portföyündeki AKBNK ve MPARK hisselerinde hedef fiyat yükseltti 

Alnus Yatırım model portföyündeki AKBNK ve MPARK hisselerinde hedef fiyat yükseltti 

Alnus Yatırım Model portföyünde güncellemeye gitti Şirket Akbank (AKBNK) ve MLP Sağlık Hizmetleri (MPARK) hisselerinde hedef fiyatını ve yatırım tavsiyesini değiştirdi.

A+A-

Alnus Yatırım'ın model portföy güncellemesinde MPARK hisselerinde hedef fiyatını 360 TL'den 423 TL'ye yükseltirken, yatırım tavsiyesini "AL" dan "TUT" a düşürdü. 


AKBNK hisseleri için ise 70 TL olan hedef fiyat 88,5 TL'ye yükseltilirken, yatırım tavsiyesi "NÖTR"den "AL"a yükseltildi.

Kurumun raporunda şu ayrıntılara yer verildi; 

"Daha önce 360,00 TL olarak belirlediğimiz hedef fiyatımıza yaklaşan MLP Sağlık Hizmetleri(MPARK) hisselerine ilişkin yeni hedef fiyatımızı; grubun nakit akışlarına yönelik değerleme modellememizde yaptığımız revizeler sonucunda 423,00 TL’ye yükseltiyoruz. Şirket hisseleri için ‘’AL’’ olan tavsiyemizi ise ‘’TUT’’a çeviriyoruz.

Daha önce 70,00 TL olarak belirlediğimiz hedef fiyatımıza yaklaşan Akbank(AKBNK) hisselerine ilişkin olarak yeni hedef fiyatımızı ise; şirketin Kârlılık ve Öz kaynak yapısında beklediğimiz güçlenme ile birlikte 88,50 TL’ye yükseltiyoruz. Şirket hisseleri için ‘’NÖTR’’ olan tavsiyemizi de ‘’AL’a çeviriyoruz."

İlgili Haberler