Altı aylık düzeltme sonrası Dogecoin 0,20 dolara fırlayabilir

Altı aylık düzeltme sonrası Dogecoin 0,20 dolara fırlayabilir

Dogecoin fiyatı, bir üçgen kırılmasıyla altı aylık bir düzeltmeden kaçış sinyali veriyor. Analistler 0,20$'a kadar potansiyel bir yükseliş öngörüyor.

A+A-

Düşük volatiliteli bir Pazar gününde Dogecoin fiyatı %1,13 artarak 0,11 dolardan işlem gördü. Bu yükseliş, DOGE'nin azalan üçgen formasyonundan önemli bir kırılma yaşamasına bağlanabilir ve büyük bir trend dönüşüne işaret ediyor olabilir. Yenilenen yükseliş ivmesi, İsrail ve İran arasında devam eden jeopolitik gerilimlerden kaynaklanan artan satış baskısını geçersiz kılacak mı?

Dogecoin'de yeni fiyat hedefi 0,20 dolar

Kripto para birimi, geçmiş piyasa davranışını anımsatan tekrarlayan bir formasyon gösterdi: çok yıllı alçalan bir üçgenden kopuş, ardından %200'lük kayda değer bir artış ve ardından %60'lık bir düzeltme.

Dogecoin fiyatındaki %65'lik önemli bir düzeltmenin ardından üçgenin üst trend çizgisinden kararlı bir kopuş yaşandı. Bu yukarı yönlü ivmenin korunması, DOGE için 0,20 doları aşan hedeflerle yükseliş eğiliminin başlangıcını işaret edebilir.

Intotheblock verilerine göre, DOGE kısa süre önce fiyat 0,108 doları aştığında 124,48 bin adreste tutulan 43,72 milyar coin'lik önemli bir arzı geri kazanmıştı. Artık kârda olan bu coinler, sürdürülebilir destek görevi görebilir ve kârlı tüccarların satış baskısını azaltabilir.

DOGE Fiyatı Bir Sonraki Sıçramadan Önce %10,5 Düşüşe İşaret Ediyor

Son piyasa düzeltmesinin ortasında, Dogecoin fiyatı %21'lik bir kayıpla 0,132$'dan 0,1$'a kayda değer bir gerileme gösterdi. İsrail ve İran arasında süregelen jeopolitik gerilimler satış baskısını daha da yoğunlaştırdı,

Satışların devam etmesi halinde DOGE fiyatı %10,5 düşerek 0,1$ seviyesindeki yeni bir destek trend çizgisinden destek arayabilir. Bu desteğin tutması halinde, alıcılar fiyatı 0,13$'lık zirvenin üzerine çıkararak potansiyel bir trend dönüşüne işaret edebilir.

Aksine, satışlar destek trend çizgisinin altına düşerse, Dogecoin fiyatı 0,08 $ 'a kadar gerileyebilir.

İlgili Haberler