Altınkılıç (ALKLC) Gıda satış bölgelerini üçe katlayacak 

Altınkılıç (ALKLC) Gıda satış bölgelerini üçe katlayacak 

Altınkılıç Gıda Ve Süt Sanayi Ticaret A.Ş. (ALKLC) bir ulusal perakende zinciriyle "eski kaşar" ürününün satışını artırmak amacıyla yaptığı görüşmeyi olumlu sonuçlandırdı. 

A+A-

Altınkılıç Gıda Ve Süt Sanayi Ticaret A.Ş. (ALKLC) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladığı açıklamasında, bir ulusal perakende zinciriyle "eski kaşar" ürününün satışını artırmak amacıyla yaptığı görüşmeyi olumlu sonuçlandırdığını duyurdu.

alklc-altinkilic-gida.png

Şirket, "eski kaşar" ürününün mevcut satış bölgelerinin üç katına çıkarılmasına karar verdiğini belirtti. Buna göre ilk sevkiyat 29 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak. Eski kaşar ürününün daha fazla noktada satılması ve satış ağının artırılmasının ciroya olumlu etki yapmasının beklendiği ifade edildi. 

KAP'ta yer alan açıklamada şu ayrıntılara yer verildi; 

"Şirketimiz, Türkiye'nin önde gelen bir ulusal perakende zinciriyle "eski kaşar" ürününün satışını artırmak amacıyla yaptığı görüşmeyi olumlu olarak sonuçlandırmıştır.

Bu görüşme sonucunda, "eski kaşar" ürününün mevcut satış bölgelerinin üç katına çıkarılmasına karar verilmiştir. İlk sevkiyatın 29.07.2024 tarihinde yapılması planlanmaktadır. Eski kaşar ürününün daha fazla noktada satılması ve satış ağının artırılmasının ciroya olumlu etki yapması öngörülmektedir."

İlgili Haberler