Apple, AirPods Pro 2 ve AirPods 4 İçin yeni yazılım güncellemesi yayınladı

Apple, AirPods Pro 2 ve AirPods 4 İçin yeni yazılım güncellemesi yayınladı

Apple, AirPods Pro 2'ye işitme cihazı desteği ve işitme testi işlevselliği eklemeye hazırlanıyor

A+A-

Apple, bugün itibarıyla AirPods Pro 2 ve AirPods 4 modelleri için yeni bir ürün yazılımı güncellemesi yayınladı. AirPods Pro 2'nin yazılımı 7A294'ten 7A302'ye güncellenirken, AirPods 4'ün yazılımı ise 7A304 sürümüne yükseltildi.

Yeni güncellemenin içeriğiyle ilgili henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmadı, ancak bu güncelleme, AirPods Pro 2'ye yakın zamanda eklenen kafa hareketleriyle Ses Yalıtımı gibi iOS 18 özelliklerini desteklemek amacıyla sunulmuş olabilir.

Apple, AirPods Pro 2'ye işitme cihazı desteği ve işitme testi işlevselliği eklemeye hazırlanıyor. Bu güncelleme, bu yeni yetenekleri kullanıma sunmak ya da ilerleyen güncellemeler için altyapıyı hazırlamak amacıyla yapılmış olabilir. Apple, bu yıl AirPods Pro 2'ye işitme cihazı özelliklerini ekleyeceğini duyurmuş ve bu özellik için ABD Gıda ve İlaç Dairesi'nden (FDA) onay almıştı. Ancak işitme cihazı işlevi AirPods 4 modellerinde bulunmayacak.

AirPods ürün yazılımı, kullanıcılar tarafından manuel olarak güncellenemiyor. Ancak güncellemeler, AirPods şarj kutusundayken ve bir iOS cihazına veya Mac'e bağlıyken otomatik olarak kablosuz şekilde yükleniyor.

İlgili Haberler