Apple CEO'su Tim Cook her gün Vision Pro'yu kafasına takıyor

Apple CEO'su Tim Cook her gün Vision Pro'yu kafasına takıyor

Apple CEO'su Tim Cook, kulaklığın İngiltere'deki lansmanını vurgulamak için The Sun ile yaptığı bir röportaja göre Apple Vision Pro'yu her gün kullanıyor. Cook, Vision Pro'yu "günlük hayatının her alanında" kullandığını söyledi.

A+A-

Apple CEO'su Tim Cook, Vision Pro'yu Ted Lasso'nun üçüncü sezonunu izlemek için kullandığını ve başlığı kullanarak diğer Apple TV+ içeriklerini de izlediğini söyledi.

Cook şunları söyledi:

"Dolayısıyla, düz bir şekilde uzanıp ekranı tavana koymak da dahil olmak üzere istediğim pozisyona girebilmem inanılmaz bir deneyim. Ve tabii ki 100 metrelik bir ekran. Yani, sunduğu eğlence seviyesi inanılmaz."

Cook, kullanıcının fiziksel alanına yerleştirilebilen birden fazla pencere desteği nedeniyle Vision Pro'da çoklu görevlerin "çok daha verimli" olduğunu düşündüğünü söyledi. Vision Pro deneyimini açıklamanın zor olduğunu söyleyen Cook, potansiyel müşterilere ürünü test etmelerini tavsiye etti.

Cook, "Bunu kelimelerle açıklamak zor" dedi ve şöyle devam etti: "3D deneyimin ne olacağını 2D bir şekilde göstermek zor."

Cook aynı zamanda, "zihninizin çalıştığı şekilde" çalışan hareketlerle başlığı kullanmanın basit olduğuna inanıyor. Cook'a göre eğer bir iPhone kullanabiliyorsanız Vision Pro'yu da "çok kolay" bir şekilde kullanabilirsiniz. Cook'a göre demo deneyimini yaşayan bazı kişiler, özellikle de kullanıcıların anılarını yeniden yaşamalarına olanak tanıyan mekansal fotoğraf ve videoları görüntülemeyi duygusal buluyor ve "İnsanları, verdikleri tepkileri izlemek ilginç" diyor.

Apple Vision Pro'nun tasarımı için Apple'ın 5.000'den fazla patent başvurusu yapması gerektiğini belirten Cook, Vision Pro ekibini övdü. Cook'un röportajının tamamı The Sun'ın web sitesinde okunabilir.

Apple Vision Pro bugün İngiltere, Kanada, Fransa, Almanya ve Avustralya'da piyasaya sürülecek ve demoları Apple perakende mağazalarında satışa sunulacak.

İlgili Haberler