Apple geri dönüştürülmüş iPhone 14 satışına başladı

Apple geri dönüştürülmüş iPhone 14 satışına başladı

Teknoloji devi Apple, geri dönüştürülmüş iPhone 14 modellerinin satışına başladı. Peki fiyatlar ne oldu?

A+A-

Apple geri dönüştürülmüş iPhone'ları satışa sujndu. iPhone 14 619 dolardan, iPhone 14 Pro 759 dolardan ve iPhone 14 Pro Max 849 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Apple'ın şu anda mevcut herhangi bir iPhone 14 Plus cihazı yok.

Apple ilk olarak Eylül 2022'de iPhone 14 modellerini piyasaya sürdü ve o zamandan beri iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'i üretmiyor. Bu cihazların yerini iPhone 15 Pro modelleri aldı. Apple hala iPhone 14 ve iPhone 14 Plus'ı sırasıyla 699 ve 799 dolardan başlayan fiyatlarla satıyor.

Satın alınabilecek çeşitli iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max konfigürasyonları ve renkleri mevcut. iPhone 14 modelleri 256 GB'a kadar depolama alanıyla sunulurken, iPhone 14 Pro modelleri 1 TB'a kadar depolama alanıyla sunuluyor ve daha yüksek kapasiteli modeller için daha fazla indirim mevcut.

Apple mevcut aygıtları yeniledikçe stoklar zaman içinde dalgalanabilir, bu nedenle belirli bir renkte veya kapasitede yenilenmiş bir iPhone 14 arıyorsanız tekrar kontrol etmeniz gerekebilir.

Apple'ın tüm yenilenmiş iPhone'ları kilitsiz (Unlocked) ve herhangi bir operatörle kullanılabilir. Apple, yenilenmiş iPhone modellerini yeni piller, dış kabuklar ve yeni bir USB-C - Lightning kablosu ile donatıyor, bu nedenle temelde kutusundaki yeni iPhone'larla aynı.

Apple, yenilenmiş iPhone modellerinde de yeni cihazlar için sunduğu bir yıllık garantinin aynısını sunuyor ve genişletilmiş AppleCare+ kapsamı satın alma seçeneği de mevcut.

İlgili Haberler