Apple geri dönüştürülmüş M3 işlemcili MacBook Air satışına başladı

Apple geri dönüştürülmüş M3 işlemcili MacBook Air satışına başladı

Apple bugün, ilk olarak Mart ayında piyasaya sürülen M3 MacBook Air modellerinin yenilenmiş versiyonlarını satmaya başladı ve yeni makinelerde ilk kez indirim sağladı.

A+A-

Yenilenmiş 13 inç M3 MacBook Air'in fiyatı 1.099 dolardan 929 dolara, yenilenmiş 15 inç M3 MacBook Air'in fiyatı ise 1.299 dolardan 1.099 dolara düşüyor.

Apple, şu anda her iki boyutta da ek bellek ve depolama için yükseltilmiş seçeneklerle birlikte birçok MacBook Air yapılandırmasına sahip. Apple yenilenmiş makineleri sattıkça ve yeni cihazlarla stokları yeniledikçe stoklar doğal olarak dalgalanacak, ancak indirimli bir M3 MacBook Air için bekliyorsanız aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey var.

2024 MacBook Air modellerinde tasarım güncellemeleri bulunmuyor ve yenileme, önceki nesil M2 çipinden yüzde 30'a kadar daha hızlı olan geliştirilmiş M3 çipine odaklanıyor.

Apple'ın yenilenmiş Mac'leri yeni ürünlerle neredeyse aynı. Bu ürünler, arızalı modüllerin değiştirildiği tam işlevsellik testlerinin yanı sıra kapsamlı bir temizlik ve incelemeyi de içeren bir yenileme sürecine tabi tutulur. Yenilenmiş ürünler AppleCare+ için uygundur ve yeni Apple aygıtlarıyla aynı 14 günlük iade süresine sahip.

İlgili Haberler