Apple iOS 17.5.1 güncellemesi yayında: iPhone'lardaki büyük hataya son

Apple iOS 17.5.1 güncellemesi yayında: iPhone'lardaki büyük hataya son

Teknoloji devi Apple, iPhone'lardaki çok büyük bir hatayı ortadan kaldıran güncellemeyi yayınladı. İşte son zamanların en kritik güncellemesi ile ilgili bilmeniz gerekenler...

A+A-

Apple iOS 17.5.1 güncellemesini yayınladı. Akşam saatlerinde yayınlanan iOS 17.5.1 güncellemesi için Apple kısaca şunları aktardı:
“Bu güncelleme önemli hata düzeltmeleri sunar ve veri tabanı bozulmasıyla karşılaşan fotoğrafların silinmelerine rağmen Fotoğraflar arşivinde yeniden görünmelerine neden olan nadir bir sorunu giderir.”

Peki bu olay tam olarak neydi? iOS 17.5 ile oluşan o hata nedeniyle yıllar önce silinen bazı fotoğraflar direkt olarak cihazlara geri gelmeye başlamıştı. Bu sorun kapsamında 2021 yılından dahi geriye dönen, bir anda fotoğraf galerisinin sonunda görülen fotoğrafların/görsellerin olduğu belirtildi.
Daha sonra durum daha da endişe verici bir hal almıştı. iOS 17.5 güncellemesi, geçtiğimiz hafta çıkan haberlere göre bazılarında daha da büyük bir sorun ortaya çıkardı. iOS 17.5 güncellemesi bazı kişilerde sıfırlanıp satılan cihazlardaki eski fotoğrafları da geriye getirmeye başladı. 


İlgili Haberler