Apple iOS 18 güncellemesini yayınladı: Apple Intelligence içinde yok

Apple iOS 18 güncellemesini yayınladı: Apple Intelligence içinde yok

Apple beklendiği gibi iOS 18 güncellemesini pazartesi günü yayınladı. Ancak güncellemenin içinde şirketin yapay zeka özelliklerini bulundurduğu Apple Intelligence yok.

A+A-

Apple Pazartesi günü iPhone'lar için yazılımının en son sürümü olan iOS 18'i yayınladı. Bu, Apple'ın bu yılki en büyük iPhone güncellemesi, ancak bu sürüm Apple'ın yeni reklamlarının odak noktası olan şirketin yakında çıkacak yapay zeka sistemi Apple Intelligence'ı içermiyor.

Apple, Apple Intelligence'ın bu sonbaharda bir beta sürümüyle kullanıma sunulacağını ve ayrı bir yazılım güncellemesinin parçası olarak geleceğini söyledi.
iOS 18 güncellemesi iPhone işletim sisteminin görünümünü ve verdiği hissi değiştirecek. Bu yılki afiş özelliklerinden biri de ana ekran simgelerinin rengini değiştirme olanağı. Genel olarak, iPhone'un yeni kullanıcı arayüzü çok sayıda özelleştirme seçeneğine sahip olacak.

Ayrı olarak, Apple'ın birçok uygulaması yeniden tasarlandı ya da güncellendi. Özellikle Apple'ın Mesajlar uygulaması, bazı iPhone kullanıcıları tarafından yeşil baloncuklar olarak bilinen SMS metin mesajlarını daha iyi fotoğraf kalitesi ve yazma göstergeleriyle daha modern bir deneyime dönüştüren RCS mesajları gönderme yeteneği kazanacak.
Güncelleme 2018 veya sonrasında piyasaya sürülen tüm iPhone'lar için kullanılabilir. Güncellemeyi Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümünden indirebilirsiniz.


İlgili Haberler