Apple iPhone 16 ile birlikte Face ID teknolojisini değiştiriyor

Apple iPhone 16 ile birlikte Face ID teknolojisini değiştiriyor

Tedarik zinciri yayını DigiTimes bu hafta yaptığı açıklamada, bu yılın sonlarında çıkacak iPhone 16 modellerinde Face ID ile ilgili bazı "tasarım değişiklikleri" olabileceğini söyledi.

A+A-

Apple'ın iPhone 16 modellerinde Face ID sistemini "elden geçirmesinin" beklendiği iddia edildi. Apple'ın iPhone 16 modellerinde Face ID sistemi için nasıl bir değişiklik yapacağı ise belirsiz. İlk söylentiler iPhone 16 Pro modellerinin ekran altı Face ID sistemine sahip olabileceğini gösteriyordu, ancak saygın ekran endüstrisi kaynağı Ross Young daha sonra bu değişikliğin artık en erken gelecek yıla kadar beklenmediğini belirtti.
iPhone 16 modelleri için Face ID'de başka değişiklikler hala mümkün, ancak bunun daha hızlı kimlik doğrulama gibi gözle görülür bir iyileştirmeye yol açıp açmayacağı belli değil.

Apple rutin olarak yeni nesil iPhone'larda dahili bileşenlerde değişiklikler yapıyor ve bu her zaman müşteriler için yeni özelliklere veya diğer belirgin faydalara yol açmıyor.
Sonuç olarak, iPhone 16 modellerinde Face ID ile ilgili bazı potansiyel değişiklikler bekliyoruz, ancak ayrıntılar şu anda belirsiz. Belki de şu an ile Eylül ayında piyasaya sürülecek cihazlar arasında bu konuyla ilgili daha fazla söylenti ortaya çıkacaktır.


İlgili Haberler