Apple iPhone 16 Pro'nun Çöl Titanyumu modeli ortaya çıktı

Apple iPhone 16 Pro'nun Çöl Titanyumu modeli ortaya çıktı

Teknoloji devi Apple'ın gelecek hafta duyuracağı iPhone 16 Pro'nun Çö Titanyumu renkli modeli ortaya çıktı.

A+A-

Sosyal medyada paylaşılan yeni bir görsel, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinin kamera lens halkalarını gösteriyor ve daha önce sızdırılan renkleri yeniden doğruluyor. Sızıntıda ayrıca yeni bronz renkle ilgili detaylar da yer alıyor.

iPhone 16 Pro renkleri

Görüntü, Apple sızıntıları söz konusu olduğunda iyi bir geçmişe sahip bir hesap olan Majin Bu on X'ten geldi. Yeni rengi “Çöl Titanyumu” (Desert Titanium) olarak tanımlıyor ve rengin “bir tür koyu altın” olduğunu söylüyor. Ayrıca bu rengi iPhone 14 Pro'nun Derin Mor rengiyle karşılaştırıyor.

iPhone 16 Pro'nun yeni “Çöl Titanyumu” rengi, iPhone 15 Pro serisindeki “Mavi Titanyum ”un yerini alacak ve Beyaz Titanyum, Siyah Titanyum ve Doğal Titanyum'a katılacak. Görünüşe göre bu yılki Siyah Titanyum çok daha koyu olacak ve Doğal Titanyum daha çok gri bir yüzeye sahip olacak.

Birkaç ay önce, sızıntılar Apple'ın iPhone 16 Pro'da, iPhone X ile iPhone 14 Pro'nun paslanmaz çelik kaplamalarına benzer şekilde cilalı bir kaplamaya geri döneceğini öne sürdü. Bu kamera lens halkası sızıntıları bunu destekliyor gibi görünüyor.

Daha önce, raporlar iPhone 16 Pro'nun daha çok “Rose Gold” kaplama ile geleceğini belirtmişti. Ancak bu ikinci sızıntıda daha çok Bronz türü bir renk görülüyor, dolayısıyla ilk raporlar yanlış gibi görünüyor.

İlgili Haberler