Apple iPhone 16 sonrası sıra onda: iPhone SE 4!

Apple iPhone 16 sonrası sıra onda: iPhone SE 4!

Apple iPhone SE serisine geri dönüyor ve yenilemek için düğmeye basmış durumda. Teknoloji devinin iPhone SE 4 üretiminde Ekim ayında vites yükselteceği konuşuluyor.

A+A-

Dördüncü nesil iPhone SE hakkında yaklaşık iki yıldır devam eden söylentilerin ardından, The Information bugün Apple tedarikçilerinin nihayet bu yılın Ekim ayında cihazın seri üretimine başlamayı planladıklarını bildirdi.

Eğer doğruysa, bu zaman dilimi bir sonraki iPhone SE'nin beklendiği gibi Eylül ayında iPhone 16 serisi ile birlikte duyurulmayacağı anlamına geliyor. Rapor bunun yerine cihazın Ocak 2025'teki Ay Yeni Yılı öncesinde piyasaya sürülebileceğini tahmin ediyor.
Bununla birlikte, mevcut üç iPhone SE modeli de yıllar içinde Mart ayında duyuruldu, bu nedenle Mart 2025'te piyasaya sürülmesi de oldukça mümkün görünüyor. Dördüncü nesil iPhone SE için söylenen özellikler arasında 6.1 inç OLED ekran, Face ID, bir Action düğmesi ve bir USB-C bağlantı noktası yer alıyor.

Cihazın temel iPhone 14'e benzer olması bekleniyor, ancak raporlar yalnızca tek bir arka kameraya sahip olacağını ve iPhone 16'nın arka panel üretim sürecini paylaşabileceğini söylüyor.


İlgili Haberler