Apple iPhone 17'nin en çarpıcı özelliği ortaya çıktı

Apple iPhone 17'nin en çarpıcı özelliği ortaya çıktı

Apple bu yıl olmasa da 2025'te daha ince bir iPhone çıkarmayı planlıyor. İşte Apple'ın iPhone 17 planı...

A+A-

Apple iPhone'un 2025 yılına kadar piyasaya sürülmesi muhtemel daha ince bir versiyonunu geliştiriyor. Raporda, potansiyel daha ince versiyonun Apple'ın iPhone Pro Max'inden daha yüksek fiyatlı olacağı ve Eylül 2025'te iPhone 17 ile birlikte piyasaya sürülmesinin beklendiği belirtildi.

Rapora göre Cupertino, Kaliforniya merkezli şirket, Apple'ın muhtemelen A19 olarak adlandırılan en yeni nesil işlemcisine sahip olabilecek D23 kod adlı cihaz için farklı tasarımları test etmeye devam ediyor.

Beklenen yenileme, Apple'ın Çin'de Honor ve Huawei'nin, dünya genelinde ise Samsung Electronics'in zorlu rekabetiyle boğuşurken şirketin en popüler ürünü olan iPhone'a çeki düzen verme ihtiyacının altını çiziyor. Araştırma şirketi International Data Corporation'a göre, 2024 yılının ilk üç ayında akıllı telefon pazarında en büyük paya %20,8 ile Samsung sahip olurken, onu %17,3'lük pazar payıyla Apple izledi.

İkinci mali çeyrekte Apple'ın iPhone satışları %10,5 düşüşle 45,96 milyar dolara geriledi.

Raporda Apple'ın ayrıca daha ucuz modeli iPhone Plus'ı bırakmayı planladığı ve 2025 baharında iPhone SE'nin halefi olan daha ucuz bir iPhone'u piyasaya sürmeyi planladığı belirtildi.

Haberler, Apple'ın gelişmekte olan teknolojiye hakim olma yarışında Büyük Teknoloji rakiplerini yakalamak için acele ederken yapay zeka hesaplaması için yeni bir çip içeren en yeni iPad Pro'yu tanıtmasından günler sonra geldi.

İlgili Haberler