Apple Watch 10 geliyor: Daha büyük ekran, daha ince tasarım

Apple Watch 10 geliyor: Daha büyük ekran, daha ince tasarım

Teknoloji devi Apple, akıllı saatlerinin 10. yılına özel daha ince ve daha büyük ekranlı Apple Watch 10 ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

A+A-

Analist Ming-Chi Kuo, Apple Watch Series 10'un onuncu yıldönümünde yeniden tasarlanacağını ve Apple Watch Ultra ile aynı ekran boyutuna getirileceğini iddia ediyor.

Apple Watch Series 10 ya da Apple Watch X'in büyük ölçüde yeniden tasarlanacağına dair söylentiler yıllardır dolaşıyor ve son olarak daha ince olacağına dair bir rapor yayınlanmıştı. Şimdi Ming-Chi Kuo daha ince bir tasarım iddiasını destekliyor, ancak aynı zamanda genel ekran boyutunun da artacağını söylüyor.

Kuo, blog yazısının tamamında Apple Watch Series 10'un boyutlarının 41mm ve 45mm'den 45mm ve 49mm'ye yükseleceğini belirtiyor. Bu iki seçenekten büyük olanı, normal Apple Watch ekranının Apple Watch Ultra ile aynı boyutta olmasını sağlayacak.

Bu arada Kuo, daha önce geliştirme aşamasında olmadığını iddia etmesine rağmen şimdi yeni bir Apple Watch Ultra 3 olacağını söylüyor. Kuo bu kez yeni modelin özelliklerinin mevcut modelle "aşağı yukarı aynı" olacağını söylüyor.

Apple'ın bunu nasıl yeni bir model olarak sunacağını anlamak zor, ancak Kuo yeni bir renk olmasının da mümkün olduğunu söylüyor. Üretim verimliliğine bağlı olmakla birlikte, daha önce söylenen siyah versiyon piyasaya sürülebilir.

Kuo ayrıca, daha önce bildirilen 3D baskı Apple Watch bileşenleri testlerinin iyi gittiğini ve sürecin "üretim verimliliğini önemli ölçüde artırdığını" söylüyor. Kuo, 3D baskı şirketi BLT'nin bileşenlerin yanı sıra Apple Watch kasaları da üretmeye başlamasını bekliyor.

Ming-Chi Kuo, Apple'ın planlarıyla ilgili raporlar konusunda çok iyi bir geçmişe sahip. 

İlgili Haberler