Apple Watch SE serisine yeni model geliyor: Fiyatı şaşırtacak

Apple Watch SE serisine yeni model geliyor: Fiyatı şaşırtacak

Bloomberg'den Mark Gurman'ın iddiasına göre Apple, düşük maliyetli Apple Watch SE'nin plastik kasalı yeni bir versiyonunu geliştiriyor.

A+A-

Apple Watch SE'nin yeni modeli geliyor, üstelik daha ucuz olabilir. Bu hafta sonu yayınlanan "Power On" bülteninde yazan Gurman, Apple'ın anodize alüminyum yerine sert plastik kasaya sahip bir Apple Watch SE üzerinde çalıştığından bahsetti.
Apple'ın Apple Watch SE'nin maliyetini düşürmek için kullanmayı planladığı tekniklerden birinin bu olabileceğini öne sürdü. Mevcut Apple Watch SE 249 dolara satılırken, Samsung'un en ucuz rakip saati Galaxy Watch FE 199 dolara satılıyor.

Apple, 2013 yılında iPhone 5'in yeniden tasarlanmış bir versiyonu olan plastik kasalı iPhone 5C'yi piyasaya sürmüştü. Polikarbonat dış yüzey çeşitli canlı renk seçenekleriyle sunuldu. Cihaz biraz tartışmalıydı çünkü eleştirmenler plastik kasanın önceki modellerin lüks metal kaplamalarından bir adım daha aşağı olduğunu ve bazı tüketicilerin cihazın fiyat noktasının daha düşük bir ürün olarak algılanan şey için hala çok yüksek olduğunu düşündüğünü savundu.


İlgili Haberler