AVAX 2024’te Ne Olur? AVAX Alternatifi Coinler Hangileri?

AVAX 2024’te Ne Olur? AVAX Alternatifi Coinler Hangileri?

Coinbase, ABD Emtia ve Vadeli İşlemler Komisyonu'na beş yeni vadeli işlem ürünü başvurusunda bulundu. Coinbase listelemesi haberlerinden sonra AVAX 2024’te ne olur? sorguları da arttı.

A+A-

 

Kripto borsası devi Coinbase, ABD Emtia ve Vadeli İşlemler Komisyonu'na (CFTC) Polkadot (DOT), Shiba Inu (SHIB), Stellar (XLM), Avalanche (AVAX) ve Chainlink’e (LINK) bağlı beş yeni vadeli işlem ürünü başvurusunda bulundu. Borsa, vadeli sözleşmelerin işlem tarihini 15 Temmuz veya sonrası olarak belirledi.

Söz konusu beş token arasında AVAX, 11,01 milyar dolar ile en büyük piyasa değerine sahip. Bu haberin yazıldığı saat itibarıyla 27,93 dolardan işlem görerek son 24 saat içinde yüzde 0,7'lik bir artış yaşadı.

Coinbase listelemesi haberlerinden sonra AVAX 2024’te ne olur? sorguları da arttı. Avalanche, Haziran 2023 ile Haziran 2024 arasında gözlenen önemli fiyat hareketleriyle değişken bir yolculuk ortaya koydu. Deneyimli analistler, AVAX’ın 2024 yılında en yüksek olarak 39,77 dolara çıkacağını tahmin ediyor.

AVAX 2024’te ne olur? sorusuna cevap aradıktan sonra AVAX alternatifi olduğu düşünülen üç coin’e bir göz atalım.

1 – PlayDoge (PLAY) – Kripto Kazandıran Sanal Bebek P2E Oyunu

PlayDoge (PLAY), bir meme coin ve oyna-kazan (P2E) oyunu olmanın benzersiz birleşimi nedeniyle meme coin yatırımcıları ve kripto analistleri arasında popüler bir seçim haline geldi. Ön satışı bir aydan kısa bir sürede PlayDoge token satın alanlar sayesinde 5,2 milyon doların üzerinde gelir getirerek yılın en başarılı yeni meme coin’lerinden biri olarak konumunu sağlamlaştırdı.

PlayDoge, 90'ların popüler oyunu Tamagotchi'den ilham alan heyecan verici bir oyna-kazan kripto oyunu geliştiriyor. PlayDoge, oyunculara sanal bir köpek arkadaşı besleme ve ona bakma fırsatı sunarak onları heyecan verici maceralara çıkarıyor. Doge'larına daha iyi bakan oyuncular daha fazla PLAY tokeni kazanabiliyor.

Oyuncuların ödüllere hak kazanabilmeleri için PLAY tokenlerine sahip olmaları şartı var. Ön satış sırasında PLAY için artan talep, planlanan lansman fiyatına kıyasla indirimli fiyatından kaynaklanıyor.

Ayrıca PlayDoge, PLAY tokenlerini stake etmek için yüzde 110’dan fazla cömert bir APY sunarak ön satış yatırımcıları için kazançlı bir fırsat sağlıyor. Şu an itibarıyla 163 milyondan fazla token stake edilmiş durumda. Ancak havuza daha fazla token eklendikçe bu oran düşeceğinden ilgili alıcılara erken davranmaları tavsiye ediliyor.

Yaklaşan bu coin lansmanı, genellikle meme coin’lerle ilgilenmeyen oyuncuları çekerek büyük bir etki yaratma potansiyeline sahip.

2 - Pepe Unchained (PEPU) – Kenti Katman 2 Blok Zinciriyle Gözde Ön Satış Projesi


Pepe Unchained (PEPU), yeni bir Ethereum Katman 2 projesi olarak dikkat çekiyor. PEPU, son derece popüler olan Pepe meme'ine dayanıyor. Özellikle, kullanıcıların Ethereum'dan tokenleri anında köprüleyebileceği, ayrıca Pepe Unchained token satın alıp tokenlerini birbirleriyle takas edebileceği Pepe temalı bir ekosistem geliştiriyor.

Bu proje kullanıcıları geleneksel Katman 1 blok zincirlerinin kısıtlamalarından kurtarmak için geliyor.

Pepe Unchained'in kullandığı ağ, Ethereum'dan yüz kat daha hızlı olma ve Ethereum’daki fiyatların çok altında işlem ücreti sağlama avantajına sahip. Aynı zamanda ağ, Ethereum'un kullandığı güçlü proof-of-stake doğrulama sistemi tarafından korunmaya devam ediyor.

Şu anda Pepe Unchained tarafından sunulan PEPU token için bir ön satış var. Yatırımcılar, ilk coin teklifinin (ICO) ilk haftalarında 1,5 milyon dolardan fazla PEPU satın aldı. Bu da yatırımcıların hızla güvenini kazandığını ve potansiyel sağladığını gösteriyor.

Öte yandan PEPU'daki erken yatırımcılar tokenlerini stake ederek yıllık bin 200’den fazla yıllık getiri oranı (APY) elde etme fırsatına sahip. Stake edilen token sayısı arttıkça bu oranın azalacağını akılda tutarak ilgili yatırımcıların hızlı davranması gerekiyor.

3 - Base Dawgz (DAWGZ) – Tavsiye Edenlere de Kazandıran Çok Zincirli Proje

Base Dawgz (DAWGZ), Base, Ethereum, Avalanche, Binance Smart Chain ve Solana dahil olmak üzere birden fazla platformda piyasaya sürülecek olan yepyeni birçok zincirli meme coin projesi. Bu platformun potansiyeli, yalnızca Ethereum veya Solana yatırımcılarıyla sınırlı kalmak yerine, birden fazla ağdaki yatırımcılara hitap edebileceği için çok büyük. Base Dawgz token satın alımları ise bu sebeple gün geçtikçe artıyor.


DAWGZ token, işlem ücretlerini minimumda tutarken farklı blok zincirleri arasında zahmetsizce hareket etme konusunda benzersiz bir yeteneğe sahip. Birden fazla zincirde mevcut olan DAWGZ, daha fazla likiditenin kilidini açarak yatırımcıların cüzdandan bağımsız olarak alım satım yapmasını kolaylaştırıyor. Bu artan erişilebilirlik, daha aktif işlemleri teşvik ediyır ve kazançlar için daha büyük fırsatlar sunuyor.

Öte yandan herkes Base Dawgz web sitesinden cüzdanını bağlayarak bir yönlendirme kodu oluşturabiliyor ve bu kodla yapılan her satın alma işlemi için yüzde 10 komisyon kazanabiliyor. Projenin arkasındaki ekibin ayrıca toplam arzın yüzde 20'sinin ödüllere ayrılacağı bir stake mekanizması başlatma planları da bulunuyor.

Bu özellikleriyle Base Dawgz kendisini benzerlerinden ayırıyor. Ön satış devam ederken, DAWGZ için heyecan verici bir zaman. Bununla birlikte, kampanya ilerledikçe ön satış fiyatı artacak, bu nedenle potansiyel alıcıların hızlı hareket etmesi gerekiyor.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler